Dejana Živković i Damir Džumhur: Ljubav sa trunkom ljubomore začinjena mnoštvom putovanja

Povezane vesti

Srpska manekenka Dejana Živković doputovala je sa svojim dečkom teniserom Damirom Džumhurom u Beograd kako bi proslavila svoj dvadeset i peti rođendan.

Dejana je rođendan proslavila u jednom beogradskom klubu, a Damir je ispričao na koji način je iznenadio svoju dragu.

– Kupio sam Dejani dosta poklona, i ja mislim da je zadovoljna – sa osmehom je rekao 37. teniser na ATP listi ne želeći da otkrije o čemu se radi, dok je manekenka zadovoljno klimala glavom, a zatim otkrila kako izgleda njen život otkada je u vezi sa Damirom.

– U poslednjih nekoliko meseci Damir i ja samo mnogo putovali. Pratila sam ga u stopu na njegovim turnirima, a sada smo došli u Beograd da proslavimo moj rođendan. Nažalost, ostaćemo samo nekoliko dana jer idem u Ameriku na dva meseca, gde ću imati poslovni angažman. Iskoristiću ovu posetu da uživam sa prijateljima koje dugo nisam videla, ali ću i trenirati kako bih ostala u formi – rekla je Dejana i istakla da se još nije preselila kod Damira.

Hvala svima koji su mi ulepsali ovo sjajno vece ❤️ #bdaygirl #25 🎊 I naravno hvala na divnim porukama 🍾🥂

A post shared by Deyana💋 (@dejanazivkovic) on

– Živim vrlo turbulentno i moja trenutna adresa su avioni! Šalim se… Ja uglavnom nekoliko meseci provodim u inostranstvu, gde radim i pratim svog dečka na turnirima, ali mogu da kažem da je u Beogradu i dalje moj dom – kaže Dejana.

🍂 Moja prva ljubav #Belgrade ❤️

A post shared by Deyana💋 (@dejanazivkovic) on

S obzirom na to da je njen izabranik nedavno napredovao na ATP listi, Dejana je otkrila i kako bodri dečka pre svakog meča.
– Sa Damirom mnogo pričam pre nego što izađe na teren, bodrim ga svim srcem i uvek mu kažem da mora da pobedi – rekla je Dejana, a Damir se nadovezao na njenu izjavu

A post shared by Deyana💋 (@dejanazivkovic) on

– Ja sam vrlo sujeveran, to Dejana najbolje zna. Vodim računa o mnogo stvari pre meča! Verujte mi, imam rituale koje drugi igrači sigurno nikada ne izvode. Imam i srećne majice, šortseve, pa čak i gaće. Apsolutno o svemu mislim – iskren je Damir, koji ne krije da je ponekada i ljubomoran kada se radi o Dejani.

– Posedujem malu dozu ljubomore kada muškarci upućuju poglede prema mojoj Dejani, ali to je sve prirodno, ništa previše. Dejana mi nikada ne daje povoda da budem mnogo ljubomoran – zaključio je teniser.

Ostale vesti iz rubrike