Anabela Atijas: Duboko verujem da će Luna izaći kao ozbiljna, stabilna i izgrađena osoba

Povezane vesti

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je u Anabelu Atijas, majku Lune Đogani, koja je pred kamerama otvorila dušu i progovorila o učešću svoje ćerke u rijalitiju.

– Ovo je fenomenalan potez produkcije, najbolji rijaliti ikada. Da zaboravim činjenicu da sam Lunina mama, neviđeno je interesantno sve to – iskrena je bila Anabela, koja je ponosna na ponašanje svoje ćerke.

– Malo je reći da sam presrećna kako ona to stoički podnosi. Duboko verujem da će izaći kao ozbiljna, stabilna i izgrađena osoba. Izgrađuju nas neprijatne situacije koje nam se dešavaju. Umeće da prepozna ljude u raznim situacijama, da se snađe, da veruje… – tvrdi Anabela.

Ognjena je zanimalo da li veruje da će Lunina i Slobina veza opstati i posle rijalitija, pa je Anabela dala svoje mišljenje.

– Ja sam uvek za ljubav! Nisam baš vidovita… Meni je ovo jedna od najčistijih emocija koje sam videla i osetila u skorije vreme, neverovatno je koliko se to ispoljava putem malih ekrana. Ono što ja vidim jeste nešto nesalomivo i nešto što se ne može zaustaviti – rekla je pevačica, a potom se prisetila najtežeg trenutka u protekla tri meseca.

– Najteže mi je bilo kad me je zvala u pomoć, to mi je bilo strašno. Osećala sam se kao da sam paralizovana u sopstvenom telu, najgore iskustvo koje sam u životu imala… Živa sam, a nisam. Osećam se kao da sam potpuno zeznula stvar kao roditelj, u smislu – ne mogu da odreagujem – prisetila se Anabela.

Ostale vesti iz rubrike