Ana Šekularac predstavila kolekciju na Fashion weeku

Povezane vesti

Ana Šekularac

Četvrto veče 28. „Amstel Fashion Week” obeležila je revija na kojoj su se predstavili talentovani dizajneri Boris Ćalić, Stanislava Sinđelić i Ivana Pilja. Veliko interesovanje izazvalo je predstavljanje nove kolekcije Ane Šekularac koja je vrlo uspešna van granica naše zemlje.
Modeli talentovanih dizajnera bili su jako interesantni u krojevima ali svedenih boja. Kreacije Ivane Pilje bile su upotpunjene ogromnim punđama i šminkom koja naglašava oči, dok je Stanislava Sinđelić pretežno predstavila elegantne haljine. Dizajnerka Ana Šekularac koja je oblačila svetske zvezde poput Kire Najtli, Sijene Miler, Viktorije Bekam i ovaj put je domaću publiku ostavila bez daha. Naša umetnica koje već dugo živi u Londonu predstavila je novu kolekciju za proleće – leto 2011. pod nazivom “The Phaze”.
Njene haljine su vrlo neobične, ekstravagantne, asimetričnog oblika. Svaki komad je sam po sebi umetničko delo koje bi svaka dama koja drži do stila poželela da ima. Za kraj večeri u “Belekspo” centru publika je uživala u reviji brendova “Change me” i “PWL” čije je modele kreirao Boško Jakovljević.

Ana Šekularac

Ivana Pilja

Stanislava Sinđelić

Boris ćalić

Ostale vesti iz rubrike