Danas bi slavila 43. rođendan: Poginula je na istom mestu kao Toše, bila je lepa, slavna i fatalna

Danas bi slavila 43. rođendan: Poginula je na istom mestu kao Toše, bila je lepa, slavna i fatalna

Autor: | 29/03/2024

0

Hrvatska glumica Dolores Lambaša, koja je stradala u saobraćajnoj nesreći pre deset godina, rođena je na današnji dan. U trenutku pogibije, 2013, imala je samo 32 godine i smešila joj se lepa budućnost.

RTL

 

Vest da je izgubila život na autoputu kod Nove Gradiške u Hrvatskoj uznemirila je region. Naime, na istoj deonici puta, šest godina ranije, poginuo je i Toše Proeski.

Pročitajte: Sahranjena glumica Dolores Lambaša

Makedonski pevač izgubio je život na licu mesta, dok je Dolores preminula na operacionom stolu u Slavonskom Brodu, gde su se lekari satima borili da je spasu.

Međutim, povrede su bile toliko teške da nisu mogli da joj pomognu. Sahranjena je uz pesmu “Ne diraj moju ljubav”.

Dolores Lambaša glumila je u nekoliko popularnih hrvatskih telenovela, ali je medijsku pažnju ponajviše privlačila burnim ljubavnim životom. Pričalo se da je bila u vezi sa Franom Lasićem, Ivom Gregurovićem i Josipom Radeljakom, bivšim suprugom Ene Begović.

RTL

 

Saobraćajna nesreća sa kobnim ishodom desila se po povratku iz Beograda, gde je Dolores boravila sa jednim kolegom iz Hrvatske, kako bi gledali pozorišnu predstavu.

On je zbog rizične vožnje osuđen na dve godine uslovno.

Pročitajte: Poslao joj je prelepu poruku i poginuo - Ovako danas izgleda Tošetova najveća ljubav Andrijana Budimir

Dolores Lambaša i Toše Proeski, nažalost, nisu jedini koji su doživeli saobraćajne nesreće na kobnoj deonici kod Nove Gradiške, pa je vozači često zovu i “ukleta deonica”.

Danijel Soldo Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Danijel Soldo/Profimedia

Najnovije vesti