Savršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu

Savršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu

Autor: | 27/04/2024

0

Recept Milice Milše za uskršnji umak

Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović. Oboje vole taj kutak i pravi su majstori, a svaki specijalitet im polazi za rukom jer je glavni sastojak – ljubav, koja je, kao što odavno znamo, glavni sastojak njihovog života.

Arhiva Hello!

 

Jednom prilikom glumica je otkrila da voli zdrave salate pune povrća i azijska jela, ali i ona koja su pripremale njene mama i baka. To je bila prava, domaćinski bogata trpeza, kaže.

I ona često ukućane iznenadi nekim raskošnim obrokom, a za predstojeći praznik predlaže jedan poseban dodatak ‒ ukusni umak. Lako se priprema. Probajte!

Pročitajte: Manje masti i kalorija, više proteina, a ukus savršen! Recept za zdraviju verziju ruske salate

Sastojci:

‒ 1 manja teglica rena

‒ 300 ml majoneza

‒ 1 mileram

‒ 2 čena belog luka

‒ 3 kašike peršuna

‒ 8 kuvanih jaja

‒ mladi luk

Praktična žena promo

 

Priprema

Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.

Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.

Praktična žena promo

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Praktična žena promo