Voljena: Seka Sablić u zagrljaju poznatog muškarca, osmeh od uva do uva

Voljena: Seka Sablić u zagrljaju poznatog muškarca, osmeh od uva do uva

Autor: | 21/11/2023

0

Ljubav Seke Sablić ne može da se krije

Iako bi mnogi pomislili da ne voli da se pojavljuje u javnosti, Seka Sablić je prava gradska faca. Uprkos tome što je zagazila u devetu deceniju, ne propušta različite događaje u našoj prestonici na kojima je rado viđen gost.

Ata Images

 

Leti Seka uživa u toplim mesecima na moru, tačnije u svom domu u mestu Rose u Crnoj Gori. Tamo glumica uživa u slanoj vodi, čita knjige ili se odmara na terasi sa koje puca pogled na plažu.

Pročitajte: Baš me briga što me svi gledaju! Seka Sablić glavna atrakcija na plaži, pogledajte kako izgleda u kupaćem FOTO


Ali kad dođe hladnije vreme, naša glumica vraća se u Beograd i obilazi različite manifestacije. Izložbe, pozorište, bioskopi, čitalačke večeri - Seka sve voli.

Ata Images

 

Tako da ne bi trebalo da se iznenadite ako se šetkate na nekom iventu i naiđete na našu vrsnu glumicu, koja je ponekad raspoložena da se slika sa vama.

Pročitajte: Njega je volela Seka Sablić - Gledate ga u „Porodičnom blagu“, a ne znate da je bio velika ljubav omiljene glumice FOTO

Tako smo dobili jednu novu fotografiju legende našeg glumišta, nasmejana od uveta do uveta, pozirala je sa markantnim muškarcem koga svi znate.

Ata Images

 

U pitanju je Božo Vrećo. Umetnik je iskoristio priliku da se slika sa jednom od njegovih omiljenih glumica i ovekoveči njihov lep susret.

„Voljena Seka“, napisao je kratko pevač uz fotografiju na kojoj su oboje blistali. Dva umetnika dobro se poznaju i poštuju, na ovoj slici je jasno koliko se vole.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti