Čestitke stižu sa svih strana: Milica Todorović lije suze radosnice, svi prijatelji je grle

Čestitke stižu sa svih strana: Milica Todorović lije suze radosnice, svi prijatelji je grle

Autor: | 13/10/2023

0

Milica Todorović rođendan proslavila sa najmilijima

Otkako je pre gotovo dve decenije pobedila na takmičenju „Zvezde Granda”, Milica Todorović važi za jednu od najpopularnijih pevačica sa naših prostora. Ima bezbroj hitova koje vole i mlađe i starije generacije, i javnost ceni što se mahom klonila skandala i fokusirala na muziku.

ATA images

 

Milica Todorović proslavila je juče 33. rođendan u jednom luksuznom restoranu u Beogradu, i tom prilikom okupila je sve prijatelje i saradnike. Na slavlju joj je pevala Indira Radić koja je upotpunila užitak za slavljenicu i njene goste.

Pročitajte: Milica Todorović konačno priznala kog bivšeg je baš volela - Ostavio je pečat na mom srcu

‒ Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, sreće, zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan, Milice ‒ uputila je čestitku pred svima Indira Milici koja joj se pridružila na podijumu, pa su zagrljene zapevale hit: „Tri čaše”.

Instagram

 

ATA images

 

 

 

Među zvanicama bili su, između ostalog, Stevan Anđelković, Ilda Šaulić i Marina Visković, kao i mnogi drugi prijatelji i saradnici popularne pevačice koji su se veselili sa slavljenicom do kasno u noć.

ATA images

 

ATA images

 

A kada su stigli šampanjac i šarena torta za Milicu, ona se prvo oduševila, pa su je emocije preplavile i počela je da lije suze radosnice.  

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti