Poznate mame ispratile svoje prvake u školu: Jakov rasplakao Seku, ćerka Slavice Ćukteraš mamina mala kopija

Poznate mame ispratile svoje prvake u školu: Jakov rasplakao Seku, ćerka Slavice Ćukteraš mamina mala kopija

Autor: | 01/09/2023

0

Poznate mame ispratile prvake u školu

Prvi septembar, prvi dan škole. U klupe su pojurili i đaci prvaci, jedva čekajući novu životnu etapu. Dok se deca raduju roditeljima nije baš svejedno. Srećni su i oni, naravno, ipak je to veliki korak za celu porodicu. Suze radosnice mnogi ne mogu da sakriju.

Instagram

 

U prvi razred „krenula je” i Kristina Radenković. Voditeljka Radio-televizije Srbije u školu danas prvi put prati ćerku Taru:

„Najdraža naša, dok koračaš prema novim životnim avanturama, želimo ti mnogo osmeha, novih prijateljstava i nezaboravnih trenutaka. Veliki je ovo korak ka osamostaljivanju, a mi smo tu da te čuvamo i duvamo u leđa. Volim te! Srećan polazak u školu!

Instagram

 

„Mama sam đaka prvaka. Emocije su velike”, napisala je pevačica Slavica Ćukteraš na Instagramu.

Pročitajte: Ovo je bivši muž Slavice Ćukteraš koga je pevačica prijavila policiji - Nekad uspešan fudbaler, a danas...

Mama devojčice po imenu Viktorija poželela je srećan polazak u školu svim đacima, a sa ćerkom je, kao što vidimo na slici, uparila stajling.

Instagram

 

I folk diva Seka Aleksić emotivno je doživela današnji dan. U školsku klupu prvi put je seo njen stariji sin Jakov.

„Roditelji čija deca kreću u prvi razred dobili su spisak ko je sa kim u razredu. Ja sam se slomila od plakanja. Suze su radosnice, podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože!‟

Instagram

 

Katarina i Milan Gromilić već imaju iskustva sa polascima u školu. Ovog puta na red je došla mlađa ćerka.

„Treći put smo prvi razred! Mašo, neka ti je srećno i uspešno!!!”, napisala je balerina na Instagramu.

Instagram

 
 

Još jedno lice Javnog servisa ima prvaka. Marija Veljković na Instagramu je tim lepim povodom objavila „Prvoseptembarski post”.

„Kroz glavu mi prolazi milion stvari. Kako je bila šampion u nespavanju i nejedenju. Kako sam vozila uzbrdo kolica i nju držala u rukama u isto vreme sigurno šest meseci, jer bi vrištala kako je u kolica spustim. Kako sam bila srećna ako pojede i bananu i plazmu, jer ništa drugo nije jela. Kako sam preko dana snimala emisiju, a noću nju dojila, jer nije htela da spava. Kako je na meni provela svoje prvo letovanje, jer je plakala kad god se odvojimo... A danas, na snimanju, ona, velika, priđe i pita me da li želim čašu vode, jer sam umorna. Sutra moja beba kreće u školu. Ponosna sam, ali i očiju punih suza. Zašto? Ne znam. Srećan ti sutrašnji dan, bubice moja velika.”

Instagram

 

Glumica Iskra Brajović u prvi razred prati ćerku Ines. Uputila joj je posebnu poruku punu nežnosti.

„Ti sutra polaziš u školu i učiće te raznim azbukama. Izaberi najdužu. Najtežu. Pronađi takvu azbuku koju ćeš učiti uvek ponovo. Azbuku sa milijardu milijardi znakova. I neka u svakom od njih kao rumena semenka bude po jedno tvoje malo srce.”

Instagram

 

Pevačica Ilda Šaulić u školu je stigla zajedno sa ćerkom Emom, kojoj ranac bebiroze boje sa ogromnim crvenim srcem očigledno nije bio težak. Doduše, ponosna mama joj je malo pomogla.

„Moj đak prvak”, napisala je Ilda uz fotografiju kojom je raznežila pratioce na Instagramu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti