Svi joj čestitaju, nek je sa srećom! Milica Todorović podelila prelepe vesti iz svog doma, javnost treba da zna FOTO

Svi joj čestitaju, nek je sa srećom! Milica Todorović podelila prelepe vesti iz svog doma, javnost treba da zna FOTO

Autor: | 18/07/2023

0

Milicu Todorović već skoro dve decenije gledamo na javnoj sceni, gde je nizala pesme, koje su veoma popularne kako među mladima, tako i među starijim generacijama, a osim muzike pokazala je da ima talenta i za glumu.

Pevačica danas ima baš dobar razlog za slavlje u svom domu!

Instagram

 

Na današnji dan pre 18 godina, ona je pobedila u drugoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" i osvojila srca publike, a na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju, gde stoji na pobedničkom tronu sa nagradom.

Pročitajte: Bivši dečko Milice Todorović ponovo postao otac - Dobio je sina, a evo da li mu je pevačica čestitala

- Na današnji dan, pre 18 godina postala sam pobednica takmičenja Zvezde Granda! Kakvo punoletstvo! Hvala svima vama koji ste uz mene svih ovih godina - napisala je Todorovićeva kratko, a ispod fotografije nizali su se brojni komentari i čestitke koje su dolazile i od njenih kolega sa estrade.

Podsetimo, Milica se za takmičenje prijavila kao maloletna i svojim vokalnim sposobnostima je sve oduševil i zasluženo je pobedila i to kao najmlađa učesnica.

Pesmom Cece Ražnatović „Beograd“ predstavlja se žiriju, a tada nije mogla ni da nasluti da će ta audicija diktirati put kojim će njen život ići i kakva muzička diva će postati. Ona je kasnije otkrila da je imala ogromnu tremu s obzirom da je ta audicija njeno prvo veliko pojavljivanje.

Pročitajte: Nekada je bio poznati pevač, danas vodi poslastičarnicu - Ovako sada izgleda prvi dečko Milice Todorović, oženjen je i ima sina FOTO

- Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično - rekla je Milica jednom prilikom.

Milica danas važi za jednu od napopularnijih pevačica na našem estradnom nebu.

Nemanja Dedović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin hellomagazin

Najnovije vesti