Olivera Kovačević više nije urednica zabavnog programa RTS: Na njeno mesto dolazi OVA poznata voditeljka FOTO

Olivera Kovačević više nije urednica zabavnog programa RTS: Na njeno mesto dolazi OVA poznata voditeljka FOTO

Autor: | 30/06/2023

0

Olivera Kovačević više nije urednica zabavnog programa Radio-televizije Srbije. Na današnjoj sednici Upravnog odbora Javnog servisa na vodeće pozicije imenovana su nova lica.

Andreja Damnjanović

 

Novi glavni i odgovorni urednik Kulturno-zabavnog programa biće Vladimir Kecmanović, dok na mesto Olivere Kovačević dolazi voditeljka Sandra Perović.

Za vršioca dužnosti obrazovno-naučnog programa izabrana je Vesna Pavliček.

Boško Karanović

 

Dve decenije Sandra Perović stalni je gost na tri najznačajnija svetska filmska festivala, u Kanu, Veneciji i Berlinu, sa kojih izveštava gledaoce u Srbiji i radi intervjue sa najvećim zvezdama sedme umetnosti. Na Radio-televiziji Srbije punih je trideset godina. 

Pročitajte: Da li smo dobro čuli - Udala se Olivera Kovačević, odala je koleginica VIDEO

- Prvih deset godina mukotrpno sam radila i kalila se, a tek poslednjih dvadeset osećam rezultate svog truda. Radio-televizija Srbije je veliki sistem u kome je teško preko noći postati zvezda pa sam se penjala stepenik po stepenik. Bilo je lepih, ali i ružnih trenutaka, kao što je, recimo, bombardovanje, kada sam po radnom zadatku morala da budem na Zlatiboru, odvojena od porodice. Ipak trudim se da pamtim samo lepe stvari.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Najnovije vesti