Bivša i sadašnja urednica odmerile modne snage: Olja i Sandra zajedno na crvenom tepihu, koja ima više stila? ANKETA

Bivša i sadašnja urednica odmerile modne snage: Olja i Sandra zajedno na crvenom tepihu, koja ima više stila? ANKETA

Autor: | 24/08/2023

0

Olivera Kovačević i Sandra Perović u modnom duelu

Radio-televizija Srbije obeležila je sinoć 65 godina od osnivanja i tim povodom na jednom mestu okupila urednike, televizijska lica i veliki broj uglednih zvanica.

U romantičnom ambijentu Botaničke bašte videli smo Gordana Kičića, Tihomira Stanića, Svetlanu Bojković, Miru Adanju Polak, princezu Jelisavetu Karađorđević, patrijarha Porfirija i mnoge druge.

Boško Karanović

 

Na opšte iznenađenje prisutnih, događaju je posle otkaza prisustvovao i voditelj Jovan Memedović, ali i bivša urednica Zabavnog programa Olivera Kovačević, koja je stala rame uz rame sa svojom naslednicom Sandrom Perović, pa smo tako svedočili modnom duelu dve dame koje krasi istančan stil.

Boško Karanović

 

Dok je Olivera za ovu priliku odabrala lagani bež mantil bez rukava, koji je savršeno komunicirao sa širokim belim pantalone i sandalama na platformu, Sandra je crvenim tepihom crvenim tepihom prošetala u svetlucavoj jakni i crnim pantalonama sa perjem na nogavicama, a stajling je zaokružila lakovanim potpeticama i večnom „Chanel“ tašnom.

Pročitajte: Oglasila se Olivera Kovačević nakon promena na RTS-u, evo šta ima da kaže o koleginici koja dolazi na njeno mesto

Bez obzira na stilske razlike, obe dame ostale su dosledne prepoznatljivoj plavoj kosi i savršeno negovanom licu.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Ko se lepše obukao?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Andrija Damjanović

Slične Vesti

Pročitajte još