On 63, a ona... Ovo je Bajagina nova devojka, ljubav više nije tajna FOTO

On 63, a ona... Ovo je Bajagina nova devojka, ljubav više nije tajna FOTO

Autor: | 22/06/2023

1

Bajagina devojka prvi put u javnosti

Momčilo Bajagić Bajaga prethodne godine prošao je kroz turbulentan period. Proslavljeni muzičar se posle 33 godine braka razveo od supruge Emilije, ali detalje nije želeo da iznosi u javnost. Iako je mesecima govorio da uživa u slobodi, sada su ga paparaci uhvatili sa novom partnerkom.

Ata Images

 

Bajaga je uslikan kako sa javnosti nepoznatom devojkom ulazi u zgradu u kojoj, navodno, ona živi. Šuška se da se i preselio kod nje i da su uveliko započeli zajednički život.

Ostali detalji nisu poznati, ali sudeći po kadrovima iz emisije „Paparazzo lov“, reklo bi se da su sličnih godina.

printscreen Paparazzo lov

 

Bajaga je posle razvoda govorio o ljubavi i napomenuo da od nje niko ne treba da odustane, bilo da ste njegovih godina ili mlađi.

Pročitajte: Šta mu bi - Bajaga na pitanje o bivšoj supruzi burno reagovao

‒ Ljubav je najvažnija na svetu i nikad ne treba odustati od nje ‒ rekao je slavni muzičar, a izgleda da je i ličnim primerom dokazao da se srodna duša može pronaći i u sedmoj deceniji života.

printscreen Paparazzo lov

 

Podsetimo, jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija.

Živeli su u istom kraju, upoznali su se slučajno u autobusu, zavoleli i venčali 1989. godine.

Pročitajte: Bajaga postao deda, stigla devojčica prelepog imena - Sad mi je sve opuštenije u životu

Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o’ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali ‒ istakao je muzičar u intervjuu za Novosti.

Ata Images

 

Emilijin i Bajagin brak trajao je tri decenije, dobili su dvoje dece, ćerku Anđelu i sina Marka, koji im je nedavno podario i prvo unuče, malu Saru.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti