Milena Marić: S nestrpljenjem iščekuje porođaj

Milena Marić: S nestrpljenjem iščekuje porođaj

Autor: | 10/10/2013

0


Poslednjih osam meseci, glumica Milena Marić uživa u blagoslovenom stanju, pripremajući se za ulogu majke. Ona i njen suprug Mladen Subašić s nestrpljenjem očekuju novembar, kada će njihova porodica postati bogatija za jednog člana. Srećni bračni par letnji period proveo je na moru u domu Mileninih roditelja u Budvi, gde su se svi trudili da ugode trudnici koja nimalo nije razmažena. Budući da dobro podnosi drugo stanje, vreme odmora iskoristila je da se posveti kreiranju nakita i turbana, kako za odrasle tako i za decu, na šta ju je inspirisala bratovljeva četvorogodišnja kćerka.
- Doroteja obožava nakit, što me je podstaklo da osmislim dečji turban i još neke komade nakita za decu, a ona je bila savršen model. Asistent nam je bio njen petogodišnji brat Vasilije. Zajedničkim trudom posao je uspešno obavljen, a potom smo kolektivno otišli na zaslužene kolače - s osmehom počinje razgovor za "Hello!" Milena i nastavlja:
- Doroteja ima pregršt pitanja o bebi, koja nas uvek silno nasmeju. Interesuje je kako je beba dospela u tetkin stomak i kako namerava da izađe, na šta nije uvek lako dati pravi odgovor. U njenom društvu, Mladen i ja smo osetili kolika je draž imati žensko dete i konstatovali da i mi moramo imati barem jednu devojčicu.
Supružnici se polako pripremaju za najradosniji dan, kada će postati roditelji dečaka, te su počeli da razmišljaju i o imenu deteta.
- Mladen i ja smo imali dogovor da, ukoliko bude devojčica, ime odabere on, a da ja izaberem ime za dečaka. Međutim, shvatila sam da želim da tu odluku donesemo zajedno. Ja sam odabrala ime, koje čuvam, dok mi suprug ne saopšti svoj konačni predlog, jer mu je teško da odluči da li mu se više sviđa Bodin, Vukan ili Matija.
Iako je u početku pomalo osećala strah od pomisli na porođaj, kako vreme odmiče, lepa glumica sve je spremnija za trenutak kada će postati majka.
- Postojao je jedan kratak period kada me je pomisao na porođaj plašila, toliko da sam saopštila Mladenu da želim da bude uz mene kada se budem porađala. Međutim, vremenom me je ta ideja potpuno napustila i mislim da je Mladenu laknulo zbog toga.
Drugo stanje donosi i promenljivo raspoloženje, a Milena ističe da je njeni najmiliji potpuno razumeju.
- Trudim se da što više vremena provodim van kuće, sa suprugom i društvom. Tada sam pričljiva, vesela i zadovoljna, pa mi ne ostaje vremena za loše raspoloženje. Ponekad mi bude smešno kada suprug na svaku moju grimasu reaguje pitanjem “Ljubavi, je l’ sve u redu?!” ili “Da li te nešto boli?!”, a ja se samo slatko nasmejem i kažem mu da ne brine. Mladen je izuzetno brižan, presrećna sam što kraj sebe imam takvu osobu, pored koje znam da smo i beba i ja zaštićeni i voljeni. Često u šali kažemo da, s obzirom na to koliko vremena za vreme trudnoće provodimo na moru, i koliko smo do sada ribe pojeli, naš sin će ih ili mrzeti ili obožavati, a prva reč će mu biti more ili riba - radosno kaže glumačka zvezda koja se temeljno priprema za novo životno poglavlje.
- Pripremam se za ono što dolazi, čitam knjige o prirodnom porođaju, vežbama disanja, fazama kroz koje porodilje prolaze. Iako se danas mnoge žene odlučuju na porođaj sa epiduralom ili carskim rezom, ja prednost dajem porođaju prirodnim putem. Trudim se da osluškujem svoj organizam i gotovo se uopšte nisam ugojila. Poznajem svoj metabolizam i verujem da ću vrlo brzo nakon porođaja povratiti vitku liniju.
Što se tiče neophodne opreme i stvari za bebu, Milena još nije počela s kupovinom, već će to učiniti kada se dete rodi.
- Nismo sujeverni, ali ne usuđujemo se da kupujemo bilo šta za našeg sina, pre nego što dođe na svet. Lista za kupovinu je uveliko spremna, tako da me u Beogradu čeka dosta posla. Posebno mi je drago što sam pronašla neke od mojih igračaka i stvari iz detinjstva, koje će moje dete moći da koristi, ali i njih će mama doneti nakon porođaja - kaže na kraju razgovora za "Hello!" zgodna glumica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti