Milena Marić: Venčanje iz snova u krugu porodice

Milena Marić: Venčanje iz snova u krugu porodice

Autor: | 09/06/2013

0

Glumica Milena Marić, koja je televizijske gledalaca osvojila ulogom zavodnice Line u seriji “Budva na pjenu od mora“, uživa u najlepšem periodu života. Lepa Budvanka prošle nedelje je pred matičarem izgovoriti sudbonosno „da“ izabraniku Mladenu Subašiću, na intimnom venčanju u krugu najbližih, kumova i porodice. Tridesetdvogodišnjakinja je na svadbenoj ceremoniji u opštini Voždovac uzela suprugovo prezime Subašić. Sa dvadesetdevetogodišnjim politikologom Mladenom, s kojim je nadarena glumica otpočela vezu pre godinu dana i tri meseca, otputovala je na medeni mesec na dan venčanja.
Milena i njen izabranik odlučili su da čin zavetovanja na večnu ljubav obave bez velike pompe, a kasnije planiraju da organizuju veselje povodom sklapanja braka na koje će pozvati sve prijatelje.
- Želimo da napravimo veselje za prijatelje za nekoliko meseci, to će biti pravo osveženje našeg braka. Venčanje koje je 30. maja održanopred najužim krugom ljudi, članovima porodice i kumovima, proslavili smo u jednom restoranu ručkom, a završiće se odlaskom na prvo bračno putovanje. Spakovaćemo kofere i posle svečanog ručka odmah ćemo se uputiti na medeni mesec. Odlazimo u Beč, a posetićemo još tri evropska grada, u svakom gradu ćemo provesti po pet dana, biće to nezaboravni i originalni medeni mesec - ne krije sreću zaljubljena crnka dok za magazin „Hello!“ otkriva svoje planove.
Za venčane kumove bračni par izabrao je dugogodišnje prijatelje, Vanju i Nikolu. Milena kaže da je sa Mladenom odabrala burme.
- Odabrali smo burme od belog zlata, na mojoj je brilijant. Zanimljivo je da smo Mladen i ja napisati jedno drugome posvetu, na unutrašnjoj strani prstenja ugravirali smo ljubavne poruke - kaže Milena, koja se osim glumom bavi i porduciranjem televizijskih serija, emisija, ali i dizajnira nakit za kosu.
Ona sa Mladenom uživa u zajedničkom životu već godinu dana, a za nekoliko meseci useliće se u zajednički stan.
- Čim je Mladen došao kod mene u Budvu, tri meseca posle otpočinjanja romanse, postali smo nerazdvojni. Odmah smo počeli zajednički život u Beogradu. Uskoro se useljavamo u zajednički stan u Beogradu koji smo kupili. Zgrada je još u izgradnji, na jesen planiramo useljenje, a do tada smo podstanari - veselo govori Milena kojoj je ovo plododnosni period i za privatni biznis kojim se bavi - pravljenje i prodaja unikatnog nakita za kosu, a odskoro i ukrasi za telo.
- Nešto što sam zamislila kao hobi ispostavilo se kao dobar posao. Zajedno sa devojkom brata mog izabranika dizajniram nakit za kosu, a odnedavno i za telo, pa se može reći da je to porodični biznis. Nakit za telo pravim od bižuterije, ali ima i komada koju su pozlaćeni i posrebreni, sa detaljima, i u neon bojama. Imamo dosta prodajnih mesta u Budvi i u Beogradu. Planiramo da otvorimo još nekoliko prodajnih mesta jer je potražnja velika - završava preduzimljiva Milena.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Igor Čvoro

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin