Glumica Blejk Lajvli iskreno o borbi sa viškom kilograma: Ovo je moj tajni recept

Glumica Blejk Lajvli

Glumica Blejk Lajvli iskreno je sa svim ženama sveta podelila svoje iskustvo u borbi sa viškom kilograma nakon prve i druge, a posebno nakon treće trudnoće

Kada se pre samo nekoliko dana glumica Blejk Lajvli (32) pojavila na premijeri svog novog filma “The Rhythm Section Blejk” , svega tri meseca nakon trećeg porođaja, javnost je bila oduševljena.

U uzanoj plišanoj crnoj haljni, Blejk je napravila pravi bum na crvenom tepihu.

Glumica Blejk Lajvli

Od viška kilograma, koji je većina očekivala – ni traga ni glasa.

Blejk je odmah sutradan, gostujući u emisiji “GMA”, sa celim svetom podelila i kako sada izgleda njen život.

– Dolazak treće bebe u kuću… Hm, nama to izgleda sada kao da smo posle dvoje dobili ne treće, nego 3.000 dete – nasmejala je Blejk sve u studiju i nastavila:

– Imamo previše dece. Veoma je ludo svakog dana. Kao da ih imamo beskonačno mnogo.

Glumica Blejk Lajvli iskreno o svojoj kilaži

I već nekoliko dana, javnost ne prestaje da spekuliše u čemu je tajna izgleda prelepe glumce i supruge Brajana Rejnoldsa. 

Glumica Blejk Lajvli

Dok jedni govore da je sigurno odradila neki tretman skidanja viška kilograma i sala, drugi tvrde da je jednostavno njena genetika takva.

Ali, Blejk Lajvli odlučila je da svima otkrije i kako je uspela da tako brzo dođe do svoje kilaže.

Ona je u zanimljivom intervjuu za “Vanity Fair” ispričala da se svako jutro budi u 5 sati i to samo zato da bi ubacila vežbanje u svoj prenatrpani raspored.

Ali njen trening nije baš svakidašnji.

Glumica Blejk Lajvli

Glumica Blejk Lajvli – Vežbam sa mojim ćerkama

Njena fitness rutina uključuje i njenu decu koju je duhovita glumica uporedila sa tegićima, ili prslucima s opterećenjem jer stalno vise na njoj.

– Budim se oko 5 ujutro. Ali samo zato što imam određene obaveze koje uključuju moje ćerke. Doručkujem s njima, družim se… A što je i najzanimljivije – vežbam s njima – objasnila je Blejk.

Glumica Blejk Lajvli

Dakle, nije u pitanju izgladnjivanje, niti poseta skupocenom beauty salonu, već ljubav prema sebi i svojim mališanima.

– Ustanem i vežbam sa svojim devojčicama. Koristim ih kao tegiće. Umesto da nosim sportski teret, ja nosim svoju decu. Nekada ležim, okrenuta licem ka podu, a one mi se okače na leđa i tako ih podižem – objasnila je šarmantna glumica.

Ona je dodala i da nakon ovakvog treninga ima snage za sve preostale dnevne obaveze.

Haotičan i stresan dan uvek se završi na isti način

Kako je Blejk uvek imala jako malo vremena posle porođaja za uživanje, i brz povratak na posao doprineo je gubitku kilograma.

Glumica je ispričala i kako izgleda jedan njen radni dan, u kojem stalno negde juri i pokušava da sve stigne.

Ali, ipak, završetak svakog dana uglavnom uvek bude isti.

Glumica Blejk Lajvli

Blejk se požalila i da su ćerkice, Džejms (5), Ines (3), i tek rođena devojčica čime ime i dalje drže u tajnosti, preuzele njenu noćnu rutinu. Zato često zaspi sa njima u krevecu.

– Moja deca zaista nikada ne spavaju. Moramo nešto da smislimo. Imali su krevet koji je bio poput mini igraonice. Ja bih se tu zavukla i pevala im sve dok ne učvrste san. Na kraju uvek i ja zaspim. Onda Brajan u nekom momentu dođe, probudi me i kaže “Bezbedno je, možeš da pređeš u naš krevet – istakla je ona.

hellomagazin.rsguliver/getty, instagram

Više o temama: