Najinteresantniji vokal današnjice, na koji ovdašnja publika čeka više od 20 godina, Šade, u okviru svetske turneje, održaće 30. oktobra koncert u "Beogradskoj areni". Turneja koja je započela proletos, već se, prema Bilbordovoj listi, nalazi na vrhu najposećenijih ove godine. Sa preko 100 zakazanih koncerata širom sveta, najveći je kandidat za laskavu titulu turneje sa najvećom zaradom.
Rajder lista poznate umetnice i članova njenog benda uglavnom se zasniva na hrani i piću. Mada u Beograd dovodi ličnog kuvara, Šade je zatražila da na raspolaganju ima nekoliko kvalitetnih japanskih, korejskih i vijetnamskih menija iz renomiranih restorana. U njenoj garderobi treba da bude buket poljskog cveća, nikako ruže i suncokret, veliko ogledalo, toaletni i kafe stočić, kao i udoban nameštaj za šest osoba. Svi stolovi moraju da budu pokriveni belim stolnjacima, dok na zidovima želi da vidi draperije svetlijih boja. Izvođače u garderobi sačekaće tanjiri sa iseckanim voćem, uključujući ananas, mango i jagode, četiri kesice čipsa od organskog krompira i kutija keksa od žitarica, koji se isključivo kupuje u engleskim prodavnicama i jede se sa sirom. Od napitaka i alkoholnih pića na meniju će se naći šampanjac "Bollinger", nekoliko vrsta belog vina, asortiman čajeva, obrano i sojino mleko. Od začina, Šade je tražila senf, đumbir, tabasko sos, sirće i limun.
Izvor: Novosti.rs
Slične Vesti
Pročitajte još
Dvorište kao iz magazina: Anastasija i Nemanja iza zidina u Sevilji kriju nestvarnu oazu
Dvorište Anastasije i Nemanje Gudelja zeleni raj
04/05/2024
Saznajte višeSvake godine farba jaja na isti način: Draganina tehnika nije tradicionalna, ali je brza i efektna
Uskršnja jaja Dragane Mirković uvek su ista
04/05/2024
Saznajte višeVeliki petak u domovima poznatih: Pogledajte kako su zvezde ofarbale jaja, čija su najlepša?
Veliki petak u domovima poznatih
03/05/2024
Saznajte višeVeliki petak u domu Nataše Bekvalac: Kad vidite ko je zadužen za ukrašavanje jaja, istopićete se
Nataša Bekvalac ofarbala jaja za Uskrs
03/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)