Ljubav su krili kao zmija noge: Aleksandar Stojanović bio je u vezi sa poznatom voditeljkom, zaljubili se na radnom mestu

Ljubav su krili kao zmija noge: Aleksandar Stojanović bio je u vezi sa poznatom voditeljkom, zaljubili se na radnom mestu

Autor: | 17/10/2023

0

Bivša devojka Ace Informacije bila je ona, pisali su mediji

Poznati sportski komentator Aleksandar Stojanović, poznatiji kao Aca Informacija, već neko vreme ne radi na Radio-televiziji Srbije, prenose mediji.

Instagram

 

 S obzirom na to da je Aca redovni komentator u prenosima utakmica u kojima igra reprezentacija Srbije, a nije prenosio utakmicu Srbija—Mađarska, mnogi su se zapitali šta se dešava s njim.

Odgovor je stigao pravo iz RTS-a, gde su naveli da mu je odobreno neplaćeno odsustvo u trajanju od deset meseci, piše "Blic".


Čim je poznati komentator došao u centar dešavanja, javnost se zainteresovala za njegov privatni život. Iako je javna ličnost, o Acinom životu ne zna se gotovo ništa, naročito o ljubavi, ali za jednu poznatu ličnost šuška se da mu je bila devojka.

ATA Images

 

Reč je o njegovoj koleginici Nataši Miljković, a kako mediji prenose, oni su vezu krili od javnosti.

– Aca je na BK došao 1995, a Nataša godinu dana kasnije. Oboje su bili mladi, lepi i ambiciozni. On je pre toga radio na Radio „Indeksu“ i u nedeljniku „Tempo“, a ona je još kao tinejdžerka pekla zanat na Televiziji Studio B, da bi se na BK zaposlila kada je prošla audiciju. Aca i Nataša sretali su se na radnom mestu sporadično, s obzirom na to da su bili u različitim sektorima, on u sportskoj, a ona u informativnoj redakciji – naveo je svojevremeno izvor lista "Alo“.

Pročitajte: Nisu ni sanjali - Nataša Miljković i Srđan Timarov su uspeli, sin Lazar najsrećniji (foto)

– Međutim, posle nekoliko godina su se zbližili i postali par. Delovali su veoma skladno i imali mnogo zajedničkih tema i interesovanja, ali ipak su se rastali posle nekoliko meseci.

Petar Đorđević

 

O njihovom odnosu pisalo se i jednom prilikom kada su se Nataša i Aca sukobili ispred kamera. Naime, svađa je iybila jer je Stojanović zaboravio da podseti gosta da dođe na zakazano gostovanje u Natašinoj emisiji, iako je nekoliko dana pre toga najavljen intervju sa njim.

 

Nataša je u programu uživo fino pokušala da objasni da je gost otkazao, ali da je za to kriv upravo Aca, koji je trebalo da ga dovede u emisiju.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još