Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića

Autor: | 07/10/2023

0

Zdravstveno stanje Žarka Lauševića posle puštanja iz bolnice

Krajem avgusta javnost je pogodila vest o bolesti legendarnog glumca Žarka Lauševića, koji je završio u bolnici „Bežanijska kosa“ nakon što su mu ustanovili problem sa plućima. 

Vesna Lalić

 

Posle boravka u toj ustanovi, Laušević je pušten na kućno lečenje, a o njegovom stanju na pres-konferenciji govorio je glumac Radoš Bajić koji je redovno u kontaktu sa Žarkom.

Pročitajte: Životna bitka Žarka Lauševića - Poslednje fotografije otkrivaju kako slavni glumac sada izgleda

- Laušević je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom, redovno se čujemo. Molim Boga, a i uveren sam da će  naći snagu i da će pobediti - rekao je Radoš.

Ata Images

 

Da podsetimo, uprkos dijagnozi Žarko ne prestaje da radi. Tokom leta snimao je nastavak „Kalkanskih krugova“, a neposredno pre hospitalizacije završio je film „Ruski konzul“.

Ostalo je nekoliko manjih scena koje je trebalo da uradi za seriju, ali kako je tada već primao terapiju, predloženo je da se to napravi preko telefona. Lekari su mu savetovali da se ne napreže previše.

Pročitajte: Gledali ste ih zajedno na filmu, a niste imali pojma da je baš on sin Žarka Lauševića - Dušan prvi put pred kamerama FOTO

‒ Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni Laušević se ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački.

- Kada su završili razgovor, kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i pokoja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno – prenosi „Informer“ izjavu neimenovanog izvora.

Vladimir Radojičić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo