Pevala je Đokoviću, volela Lukasa, a onda nestala sa lica zemlje: Ovako sada izgleda Danijela Vranić FOTO

Pevala je Đokoviću, volela Lukasa, a onda nestala sa lica zemlje: Ovako sada izgleda Danijela Vranić FOTO

Autor: | 14/06/2023

0

Danijela Vranić misterioznim nestankom godinama intrigira javnost

Na estradnoj sceni pojavila se 2006. godine, preko noći je očarala publiku atraktivnim izgledom, temperamentnim nastupom i brojnim hitovima, godinama kasnije ponela je titulu „kraljica splavova“, zabeležila nekoliko skandala i onda netragom nestala.

Arhiva HELLO!

 

Ovako bi, ukratko, mogla da se opiše karijera Danijele Vranić, za kojom su uzdisali mnogi poznati muškarci i bez koje se nije moglo zamisliti nijedno „viđenije“ slavlje. Pevala je na venčanjima brojnih poznatih ličnosti, družila se sa „opasnim facama“, a upućeni tvrde da joj je najveća ljubav bio Aca Lukas.

Instagram

 

Pročitajte: Verenički prsten bacila je kroz prozor! Veza Danijele Vranić i Ace Lukasa završila se skandalozno

Teško je, kažu, podnela kada je Aca Lukas otpočeo vezu sa Sonjom. Tada je počela da pije, ugojila se, odustala od nastupa, a pisalo se i da je imala probleme sa policijom, koja ju je privodila zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

− Ljudi misle da su javne ličnosti mašine, zamenimo ili napunimo baterije i budemo kao novi. Međutim, i nama baterije dotraju, a ja sam najbolji primer za to. Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom – govorila je Danijela, koja je u nekoliko navrata probala da se vrati na scenu.

Arhiva HELLO!

 

Zanimljiv podatak iz biografije Danijele Vranić je da joj je čuvena proročica Vanga bila baba.

− Čuvala je sestru i mene kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao proročicu – ispričala je jednom prilikom.

Pročitajte: Stiže najlepši poklon - Dragana Mirković postaje baka!

– Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici.

Arhiva HELLO!

 

Danijelu dugo nismo videli u medijima, nema je ni na društvenim mrežama, a poslednja dostupna slika, koju je objavio jedan njen prijatelj, svedoči da se na licu nekada popularne pevačice vidi koja bora više, ali da u suštini i dalje lepo izgleda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti