Da li se ovako ide u teatar? Frizura Jelene Đoković ponovo na meti ogovaranja FOTO

Da li se ovako ide u teatar? Frizura Jelene Đoković ponovo na meti ogovaranja FOTO

Autor: | 01/03/2023

3

Frizura Jelene Đoković na meti komentara

Dok Novak Đoković pokušava da se domogne još jedne titule na turniru u Dubaiju njegova supruga uživa u beogradskim dešavanjima. Između ostalog, Jelena Đoković stigla je do Teatra Vuk, gde je prisustvovala premijeri kabaretske predstave „Čeznem da vam kažem“, autora Milorada Damjanovića.

Pročitajte: Prizor kakav se ne viđa često - Jelena Đoković peva veliki hit Lepe Brene, mama Vera i svekrva Dijana đuskaju VIDEO

ATA Images

 

Za ovu „pozorišnu“ priliku odabrala je elegantan i otmen stajling, no, na to smo već navikli kada je ona u pitanju. Sve je bilo belo, od rolke i pantalona do kaputa. I frizura nam je zapala za oko iako je bila vrlo jednostavna – niska punđa vezana u petlju.

Umesto Novaka, društvo joj je pravio prijatelj Jugoslav Karić.

ATA Images

 

 

Komentari (3)

Loading
Mary 17:04 01.03.2023
Odgovori

Ni Gaga Mirković se jednom nije obukla kako treba decenijama iako je kod nje to bitnije. Dok kod Jece nešto bode oči njena harizma ptice grabljivice dok je svaka garderoba na njoj kao na ofingeru... Pare mnogo štošta ne mogu da kupe...

Jelena 19:28 01.03.2023
Odgovori

Zašto se ne bi išlo na kabaretsku predstavu sa ovakvom frizurom, ne moraju svi biti isfenirani , uostalom neuredna punđa je sada popularna. Meni je skroz ok frizura uz garderobu i za događaj na koji je išla.

hellomagazin.rs hellomagazin