Retka fotografija porodice na okupu: Alka Vuica pokazala sina kojeg ima iz veze sa čuvenim srpskim umetnikom

Retka fotografija porodice na okupu: Alka Vuica pokazala sina kojeg ima iz veze sa čuvenim srpskim umetnikom

Autor: | 24/01/2022

0

Sin Alke Vuice je svetska muzička faca

Alka Vuica jedna je od najautentičnijih pojava na ovdašnjoj muzičkoj sceni. Za njen buran i uzbudljiv život pretesna bi bila samo jedna biografska knjiga. Vezivali su je za mnoge poznate i uspešne muškarce ‒Bajagu, Gorana Bregovića, Adija Karaselimovića iz „Srebrnih krila“, a u zbirci njenih najvećih ljubavi našao se i Vuk Veličković, poznat pod umetničkim imenom Vuk Vidor, koga je upoznala 1988. godine.

Nisu ostali zajedno, ali su i danas bliski prijatelji, za šta je najzaslužniji njihov sin.

Pročitajte: Alka Vuica nema lepa iskustva - Biti ljubavnica je ponižavajuće za ženu

Instagram

 

Sin Alke Vuice nasledio mamine muzičke gene.

Sve uspešniji didžej i producent studirao je u Londonu, gde se upoznao sa Sajmonom Le Bonom, frontmenom grupe „Djuran Djuran“, u čijem je domu neko vreme i živeo. Poznat je pod umetničkim imenom Strapazoot, sa akcentom na repu i hip-hopu.

Instagram

Alka ne otvara često vrata svog intimnog sveta, ali novogodišnji praznici ipak su posebna prilika. Tako je javnosti pokazala deo atmosfere iz svog doma. Tu je, naravno, bio i Arijan, koji o majci uvek govori u superlativu.

‒ Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam. Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao. Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva ‒ istakao je Arijan jednom prilikom kada se Alka našla u centru skandala, a njegove reči prenela je „Slobodna Dalmacija“.

Pročitajte: Alka Vuica - Tajna udaja hrvatske pevačice

Instagram

 

‒ Nikada joj ništa nije teško. I usred noći da mi spremi palačinke, da priča sa mnom o bilo čemu, da ugosti i poslednjeg gosta kao da je prvi, da spase nečiju vezu od propasti, da priča satima i danima sa nesrećnima, da se bori za ženska prava sa prijateljima, ali i neprijateljima, da piše pesme do jutra i onda me probudi s toplom pitom od sira, da se vrati sa svirke u pet i vozi me u školu ili bilo gde...

Pročitajte: U filmu Toma privukao je veliku pažnju - Sin Voje Brajovića pravi je beogradski šmeker (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin