Muž joj je umro u snu: Ko je fatalna Frančeska Fioreti koja je zavela Kolarova?

Muž joj je umro u snu: Ko je fatalna Frančeska Fioreti koja je zavela Kolarova?

Autor: | 07/02/2021

0

Frančeska Fioreti, udovica kapitena Fiorentine koji je preminuo u snu, Davida Astorija, glavna je tema o kojoj bruji cela Italija. Razlog je navodno nova ljubavna romansa između nje i srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova

David Astori preminuo je 4. aprila 2018. u hotelu u Udinama, uoči utakmice Fiorentine sa Udinezeom. Smrt fudbalera i danas je obavijena velom tajne, a suđenje još uvek traje. Smatra se da je greškom lekara došlo do gašenja jednog života i da je sve to moglo da se spreči, pa je ceo slučaj završio na sudu. Astorijeva udovica Frančeska Fioreti redovna je na ročištima preminulog supruga i svim snagama se bori da istinu istera na videlo, prenose italijanski mediji.

Pročitajte: Aleksandar Kolarov - Ispunio sam dečačko obećanje dato majci

Međutim, sada su Italijani otkrili da je posle više od dve godine pronašla novu ljubav i to srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova, prenosi "Kurir Sport". Frančeska i Kolarov su uhvaćeni kako se ljube što je pokrenulo lavinu komentara u Italiji.

Frančeska Fioreti i Kolarov su uslikani kako se ljube u Milanu, a fotografija se vrlo brzo našla na naslovnoj strani nedeljnika "Chi" koji piše da su njih dvoje već nekoliko meseci zajedno. Kolarov je navodno pratio Frančesku na železničku stanicu u Milanu i upravo tada su ih "paparaci" uhvatili kako razmenjuju nežnosti.

- Bili su zajedno u kolima, on ju je pratio do Centralne stanice. Proveli su neko vreme u kolima i ostali su toliko dugo da je Frančeska morala da požuri kako ne bi propustila voz. Očigledno da im odvajanje teško pada - piše u tekstu magazina "Chi."

Međutim, do sada ni jedno ni drugo, pišu mediji u Italiji, nisu potvrdili, niti deamntovali da su u romantičnoj vezi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin