Vojvotkinja i devojka iz kraja: Kejt Midlton danas slavi 34. rođendan

Vojvotkinja i devojka iz kraja: Kejt Midlton danas slavi 34. rođendan

Autor: | 09/01/2016

0
Ketrin Elizabet Midlton, poznatija kao vojvotkinja od Kembridža,  danas slavi 34. rođendan.

Ovo su samo neki od momenata koji su se desili i  koji je očekuju u ovoj godini...

Januar je počeo velikim korakom za princa Džordža, jer je krenuo u vrtić po prvi put.

Ali i za princezu Šarlotu je ovo bio prvi praznik sa kraljevskom porodicom. Šarlota se našla sa bratom i roditeljima na fotografiji kojom su čestitali praznike.

Dan majki, koji je u martu, biće posebno interesantan za Kejt, jer je sada mama dvoje preslatke dece. Vojvotkinja će najverovatnije iskoristiti priliku da taj dan provede sa svojom majkom Kerol i decom.

U aprilu je oečkuje i omiljeni Dan Svetog Patrika, koji se obeležava tradicionalnom paradom koju Kejt ne propušta. Prošle godine je bila u osmom mesecu trudnoće, ali je ipak bila na paradi sa Vilijamom.

A tu je i rođendan kraljice Elizabete i to njen 90.! Slavlje je očekuje 21. aprila i to samo za užu kraljevsku porodicu, a velika proslava je u maju.

Ali, 29. april je i proslava petogodišnjice braka sa Vilijamom. Još uvek nije poznato kako će ove godine obeležiti godišnjicu.

Samo dan kasnije kraljevski par očekuje proslava prvog rođendana malene princeze Šarlot. Pretpostavlja se da će zabavi prisustvovati samo članovi uže porodice kao i kumovi.

A onda Kejt i Vilijama očekuje veliko putovanje u Indiju, što će biti njihova prva poseta toj zemlji, ali i kraljevskoj porodici od 1997. godine kada je kraljica Elizabeta bila poslednji put...

Uzbudljiv i zanimljiv početak godine za slavljenicu i damu od stila...

Srećno Kejt!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: