Majkl Daglas ponovo na crvenom tepihu!

Slavni par iza kojeg je izuzetno težak period pojavio se na crvenom tepihu tokom Palm Springs internacionalnog filmskog festivala, koji se održavao u Anenberg Teatru u Kaliforniji. Legendarni holivudski glumac Majk Daglas prvi put se pojavio na javnom događaju otkako je počeo borbu sa rakom grla, zajedno sa suprugom, glumicom Ketrin Zitom Džons, koja je bila uz njega i u najtežim trenucima. Publika je hrabrog glumca pozdravila ovacijama tokom dodele nagrade Ajkon, uoči prikazivanja njegovog filma “Solitari men” (Solitary man), koji je prikazan u sklopu festivala. Daglas je održao kratki govor u kojem se zahvalio festivalu na nagradi. Iako je bio doteran, obučen u elegantno sivo odelo, na njemu su bile primetne posledice duge i iscrpljujuće borbe, odlaska na hemoterapiju i radijaciju, zbog čega je izgubio nekoliko kilograma.  Uz njega je bila njegova supruga Ketrin, koja je uprkos svemu izgledala elegantno i veselo.
Slavni glumac će se pojaviti i na dodeli Zlatnog globusa 16. januara, kao kandidat za najboljeg sporednog glumca za ulogu Gordona Gekoa u filmu “Vol Strit: Mani Never Slips” ( Wall Street: Money never sleeps). U međuvremenu Ketrine uživa u dobrim vestima koje su čuli. Terapija je bila uspešna i glumac je dobio bitku za zloćudnom bolesti.
Kada je čula vest dobro se isplakala. Ja vam ne mogu reći da sam skakao od sreće. Verovatno ću za nekoliko meseci shvatiti šta se desilo i osećati se dobro – rekao je glumac.

Više o temama: