Jelena Tomašević – Bosiljčić: Uloga majke mi prija

Pop pevačica Jelena Tomašević – Bosiljčić uživa u čarima materinstva i svakodnevnim obavezama oko kćerke Nine. Mada nerado govori o privatnom životu, stvarima koje se ne tiču muzike i bez pravog povoda, supruga glumca Ivana Bosiljčića ne krije da se odlično snašla u ulozi mame.
Na pitanje na koga liči mala Nina, Jelena nam kroz osmeh odgovara:
– Ne znam, zaista, na koga liči. Menja se iz dana u dan. Ponekad mi se čini da liči na mene, a već sutradan imam utisak da je na Ivana. Još je mala. Nina je kao svaka druga tromesečna beba, samo jede i spava, a moj život se ni u čemu ne razlikuje od života i obaveza drugih majki koje imaju malu decu. Dobro sam se snašla u novoj ulozi i u svemu imam veliku podršku svoje porodice.
Bez obzira na to što je pre tri meseca postala mama, Jelena Tomašević – Bosiljčić ne namerava dugo da odsustvuje sa muzičke scene i zapostavlja profesionalne obaveze. Već 5. maja nastupiće na otvaranju tržnog centra u Pančevu, a najkasnije do leta obradovaće publiku i novim singlom. Pevačica već ima pet-šest pesama u ponudi, samo još da odluči kojim singlom će najaviti povratak na estradnu scenu.

Izvor: Novosti

Više o temama: