Skarlet Johanson na crvenom tepihu pokazala savršenu figuru i novu frizuru

Skarlet Johanson na crvenom tepihu pokazala savršenu figuru i novu frizuru

Autor: | 03/02/2015

0


Glumica Skarlet Johanson zablistala je na crvenom tepihu na kojem je pokazala svoje savršeno telo i novu frizuru – popularni "undercut".
Tridesetogodišnja glumica rodila je svoje prvo dete, devojčicu Rouz, pre pet meseci, a otkako se prvi put pojavila na crvenom tepihu nakon porođaja ne prestaju nagađanja o tome kako je u tako kratkom roku uspela da se reši kilograma nakupljenih tokom trudnoće.
Holivudska zvezda tvrdi da njen režim vežbanja nije ništa drugačiji nego ranije.
- Radim istu rutinu kao i moj trener. Većinom su to treninzi izdržljivosti i snage. Volim da se oznojim. Probala sam i pilates i jogu, ali najviše volim stari tip vežbanja - otkrila je svoju tajnu Skarlet i dodala da skoro svakog dana trenira.
Ipak, slavna glumica odlučila se na jednu veliku promenu nakon što je postala majka - pokazala je da prati trendove i promenila svoju frizuru te sada nosi popularni undercut. Johansonova je iznenadila sve kada se na crvenom tepihu tokom jedne gala večere u Los Anđelesu pojavila s novom frizurom koja je usku, kratku haljinu iz prolećne kolecije brenda "Preen by Thornton Bregazzi" bacila u drugi plan.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug / AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti