Danilo Ikodinović: Kafana mi je krcata!

Danilo Ikodinović: Kafana mi je krcata!

Autor: | 09/01/2011

0

Danilo Ikodinović, novopečeni ugostitelj, a nekada najbolji i najzgodniji srpski (i šire) vaterpolista, oduševljen je kako mu radi kafana "Tako je suđeno", iako posla ima preko glave. U stvari, baš zbog toga mu osmeh ne silazi sa lica.
- Da li mi dobro ide posao? Ovo je preko svih očekivanja. Kafana je krcata, stalno je puno. Ne, ne dolazi moja ekipa, nego ljudi dolaze normalno u kafanu. Ja sam ti ovde i direktor i pomoćno osoblje, sve radim. Znao sam da će biti puno posla, ali ovoliko, ne baš. Tu sam dan i noć. Ma, samo da ima posla. Stvarno sam oduševljen.
Imaš li slobodan dan? Ima li muzike?
- Slobodan dan nam je samo ponedeljak. Muziku smo uveli petkom i subotom. Pokušali smo da izbegnemo muziku, ali na ovakvim mestima je to nemoguće. Tako imamo tamburaše, harmoniku i violinu, od 8 do 12, pošto dotle i kafana radi. Mora malo. A imamo trideset jela, srpska kuhinja, klasika. Porodica ne trpi, kuća mi je na pet minuta od kafane, pa kad god mogu ja skoknem do kuće, pa nazad, i tako - kaže za Pulsonline Dača, očigledno zadovoljan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin