Mirjana Krasić: Miloš mi je napravio najlepše iznenađenje

Mirjana Krasić: Miloš mi je napravio najlepše iznenađenje

Autor: | 13/01/2011

0

Iako pokušavaju da im naruše porodični mir, Mirjana i Miloš Krasić u ljubavi su više nego ikada. Početkom nedelje u jednom magazinu izašle su "kompromitujuće" Miloševe fotografije, jer je uhvaćen u razgovoru sa nepoznatom devojkom. Ali, od skandala ništa, jer se na razgovoru sve i završilo. Da je Mirjani i Milošu u ljubavi bolje nego ikada, iako su često odvojeni zbog Miloševih obaveza, više je nego očigledno.
- U strašnom sam haosu ovih dana! Mila nam je dobila upalu pluća. Baš smo se zabrinuli, ali hvala Bogu sad je već bolje. Imala je temepraturu i bilo joj je loše, ali sada je već sve u redu. Inače, ovako, raste, guče i sve je deblja. Miloš je u Torinu, a sada čekam brata koji sutra ide kod njega, evo pakujem mu neke stvari da ponese Milošu. Baš imam mnogo obaveza - objasnila je Mirjana Krasić, koja je trenutno u Novom Sadu sa ćerkicom Milom, malo kroz smeh, a pomalo i tužna.
Onda smo je ostavili da završi sve što ima, a dogovorili smo se da se čujemo kasnije. Nakon dva sata smo je okrenuli ponovo. A onda iznenađenje!
- Jao, ne možete da zamislite, evo upravo me je muž iznenadio i pozvonio na vrata. Došao je iz Torina da nas vidi! - oduševljeno nam je saopštila Mirjana u sledećem razgovoru.
Eto šta znači pravi muž! Iako je trenutno pretrpan obavezama u svom klubu, Miloš nije izdržao, seo je u avion i došao da vidi ženu i dete, samo da ih poljubi. Tako samo nenadano prisustvovali Miloševoj lekciji, u kojoj je pokazao da ne samo što je jedan od najboljih fudbalera, već i jedan od najboljih supruga. Neka piše ko šta hoće...
Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Miloš Krasić