Zanimljivi hobiji poznatih ličnosti: Šta rade zvezde u slobodno vreme?

Zanimljivi hobiji poznatih ličnosti: Šta rade zvezde u slobodno vreme?

07/08/2011

0

Poznati glumci, muzičari i sportisti često govore kako su prezauzeti, ali neki od njih vole da iskoriste svoje slobodno vreme ne samo za odmor, već i za bavljenje različitim aktivnostima. Neki od njih, kao što su glumica Demi Mur i pevačica Britni Spirs sakupljaju porcelanske lutke, a neki imaju malo neobičnije kolekcije.


Tom Kruz, koji se proslavio ulogama u akcionim filmovima, trenira mačevanje. On je ovim hobijem “zarazio” i svoje prijatelje fudbalera Dejvida Bekama i kolegu glumca Vila Smita, a ima i posebnu sobu namenjenu ovom sportu.
- Tom ima sobu za treniranje. Pošto nemamo mnogo vremena za izlaske, nas trojica se na taj način zabavljamo i zbližavamo. Dejvid i ja smo često kod njega i mačujemo se. To je jako zabavno - rekao je Vil Smit.


Kruzova bivša supruga, oskarovka Nikol Kidman uživa u sakupljanju retkih starih novčića iz Judeje. Za razliku od nje, Anđelina Džoli voli opasnije stvari, pa sakuplja bodeže.
- Prve bodeže mi je kupila mama kada sam imala 11 ili 12 godina - rekla je glumica koja želi da svoju ljubav prema bodežima prenese i na sina Medoksa, koji je tek napunio 10 godina.
- Već sam kupila neke bodeže Medoksu. Vodimo ga u posebne prodavnice - izjavila je glumica.
Kolekcionarstvom se bavi i manekenka Klaudija Šifer. Ona sakuplja – bube. Manekenka voli da kači insekte i slike sa njima na zidove. Kifer Saterlend, zvezda serije “24”, obožava muziku i poseduje muzički studio u kome drži kolekciju od 28 gitara marke “Gibson”. Glumac takođe pomaže mladim rokerima da dobiju ugovore sa producentskim kućama.

Džoni Dep, takođe se bavi muzikom i svira gitaru. A kako je poznat po tome što bira ekscentrične uloge u filmovima, ne čudi činjenica da ima i čudne hobije.
- Da, ja volim da se igram sa barbikama. To je zanimljiva stvar koju možete raditi sa decom. Jednom sam davao razne uloge lutkama i menjao glas, ali to se mojoj ćerki nije dopalo. Molila me je da prestanem i da pričam normalnim glasom - rekao je glumac. Ali to nije najčudnija stvar u vezi sa Depom. On sakuplja kosture golubova.
Glumica Mila Kunis uživa u kompjuterskim igrama, a naročito u “Warcraft-u”, dok njen kolega Dejvid Arket voli da štrika.

Izvor: I. Kešanski, Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin