Džerard Batler: Mane glumačkog poziva

Džerard Batler: Mane glumačkog poziva

Autor: | 29/10/2011

0

Glumački poziv nije baš uvek tako sjajan kako se čini sa strane. Škotski glumac Džerard Batler, otkrio je kako je na snimanju filma "Machine Gun Preacher" bio pogođen čak dva puta sačmom u lice.
- Snimali smo scene pucnjave i sačma me pogodila u obrvu. Toliko sam jako krvario da smo morali da zaustavimo snimanje. Deset minuta kasnije, ista stvar se ponovila i sačma me pogodila u to isto mesto - rekao je glumac.
Džerard je otvoreno progovorio i o svojoj prošlosti te je još otkrio da u mladosti uopšte nije bio svetac.
- Nekoliko puta sam završio u zatvoru. Bio sam divlje dete, putovao po SAD - u, vozio pijan i bio prilično autodestruktivan. Pokušavao sam da pronađem svoje mesto u životu, da se posvetim glumi i da se saberem - kaže Batler, koji je priznao i kako je nedavno ponovo počeo da puši, nakon divljeg noćnog izlaska sa kolegom Raselom Krouom.
- Pre četiri godine sam prestao da pušim, nakon 40 pokušaja. Bio sam 23 puta hipnotiziran, svašta su mi ubrizgavali u telo, laserom su mi radili na rukama, pokušavao sam sa natrijumom. A onda, nakon jednog izlaska sa drugovima, među kojima je bio i Rasel Krou, ponovo sam počeo. Bilo nas je 12, njih 11 je pušilo, i to je bilo to - ispričao je glumac.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još