Miroslav Ilić: Sa mog koncerta niko neće otići razočaran!

Miroslav Ilić: Sa mog koncerta niko neće otići razočaran!

Autor: | 09/12/2010

0

Legendarni folker Miroslav Ilić rasprodao je večerašnji koncert u Sava centru, a osim njegovih obožavalaca iz Srbije, na svirku će doći i pun autobus fanova iz Bugarske. Naime, popularni slavuj iz Mrčajevaca na nastupima u toj zemlji stekao je veliki broj obožavalaca koji ne žele da propuste nijedan njegov koncert.
- Javili su mi se prijatelji iz Sofije još pre desetak dana i obavestili me da će doći na koncert. Kao i svake godine očekujem dolazak i bugarskog ambasadora Dimitrova. Mogu reći da sam prezadovoljan interesovanjem publike, kako za večerašnji tako i za sutrašnji, rođendanski koncert - kaže Miroslav Ilić za Press i dodaje:
- Koncert ću otvoriti „Pesmom o pesmama", a veći deo repertoara biće sačinjen numerama sa novog albuma, koje su već našle put do publike. Naravno, biće i starih hitova: „Ova noć", „Polomiću čaše od kristala", „Nije život jedna žena". Niko neće otići razočaran, to obećavam - uveren je Ilić.
Svoj dolazak na koncert potvrdile su i Miroslavljeve kolege Snežana Đurišić, Goca Tržan, Rada Manojlović, Darko Filipović, a podršku će imati i od porodice - supruge Goce, ćerke Marije, sina Marka i zeta, ministra Dragana Šutanovca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: miroslav ilić

Pročitajte još