Ljubav jača od svih problema: Ovako izgleda supruga Žarka Lauševića (foto)

Ljubav jača od svih problema: Ovako izgleda supruga Žarka Lauševića (foto)

Autor: | 01/11/2020

0

Supruga Žarka Lauševića ne može se često videti u javnosti, a brojni fanovi našeg proslavljenog glumca bi to i te kako voleli. Čini se da pauza od 20 godina glumačkoj legendi nije stala na put ljubavi njega i publike, koja i dalje motri kako na njegov profesionalni, tako i na privatni život.

Žarko je decenijama u braku sa Anitom. Glumac je svoju drugu suprugu upoznao na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Zaljubio se u nju, ali je odlučio da sačuva brak koji je tada imao sa Majom, piše "Republika". Anita se zatim udala, rodila devojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali.

Pročitajte: Žarko Laušević operisan - Evo kako se glumac oseća posle hirurškog zahvata

Njih dvoje su 1999. godine zajedno otišli u Sjedinjene Američke Države. Nastavili su zajednički život daleko od domaćih medija kojima je Žarko dodatno budio interesovanje zbog boravka u zatvoru i celokupne sudbine koja ga je zadesila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anita Lausevic (@anitalausevic) дана 14. Сеп 2019. у 4:38 PDT

Anita i Žarko su dobili ćerku Janu, dok glumac iz prethodnog braka ima ćerku Asju i sina Dušana. Laušević se u Srbiju vratio tek za snimanje filma "Smrdljiva bajka", kada je i imao prvi srusret sa publikom. Međutim, supruga Žarka Lauševića je tada ostala u Americi. Zbog glumčevog povratka sceni, supružnici žive na relaciji Srbija-SAD i ljubomorno čuvaju svoju ljubav.

Pročitajte: Dirljivo prisećanje Žarka Lauševića na prerano izgubljenog prijatelja Glogovca

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti