Nesreće se samo nižu: Silvester Stalone tragično je izgubio sina, a sada je ostao i bez nje

Nesreće se samo nižu: Silvester Stalone tragično je izgubio sina, a sada je ostao i bez nje

Autor: | 22/09/2020

0

Silvester Stalone nikada se u potpunosti nije oporavio od smrti sina Sejdža koji je iznenada preminuo 2012. godine kada mu je bilo samo 36. Najstariji Staloneov sin pronađen je mrtav u svom stanu u Los Anđelesu, a biopsija je pokazala da je uzrok smrti srčani udar. Glumac se u potpunosti povukao, samoća mu je jedino prijala, a život je posmatrao drugim očima.

‒ Nijedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja našeg života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina ‒ rekao je tada Stalone za strane medije.

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu „Roki 5“, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao da zamisli da će se ovom mladom čoveku desiti tako nešto.

Pročitajte: Silvester Stalone i sedam godina tišine - Nema jače boli od one kada roditelj izgubi dete

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🏹𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥𝐢𝐧𝐞🏹 (@stallonesgirl) дана 19. Сеп 2020. у 10:21 PDT

Ali porodica Slavnog glumca ponovo je zavijena u crno. Njegova najveća podrška u životu, oslonac i ljubav  - majka Džeki Stalone preminula je u 98. godini u snu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HNH Style Official (@myhnhstyle) дана 22. Сеп 2020. у 2:44 PDT

Iako joj je sin veliki glumac, Džeki je išla putem koji ju je činio srećnom i u Holivudu je pronašla svoje mesto. Obožavala je da vežba, vodila je televizijsku emisiju o sportu i dizanju tegova, što je sve rezultiralo otvaranjem brojnih teretana. Volela je i astrologiju, koja je zahvaljujući njoj s vremenom ušla na brojne fakultete kao obavezan predmet. O njenom fizičkom izgledu dosta se pisalo.

Pročitajte: Džeki Stalone verna estetskoj hirurgiji

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FanPage Slyvester Stallone🇮🇹🇺🇸 (@stallone_hero) дана 22. Сеп 2020. у 1:58 PDT

Plastične operacije u njenom životu postale su skoro svakodnevica pa ne čudi što je do poslednjeg dana njen izgled bio komentarisan.

- Ona se u potpunosti izobličila - moglo se pročitati u brojnim stranim medijima, čega je i sama poslednjih godina i te kako bila svesna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели YaCherieCestPasPossible (@oliverdegem) дана 28. Дец 2019. у 12:26 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram