Lepota je pala u drugi plan: Adriana Lima otkriva zbog čega je promenila prioritete

Lepota je pala u drugi plan: Adriana Lima otkriva zbog čega je promenila prioritete

Autor: | 22/09/2020

0

Adriana Lima, jedna od najlepših manekenki na svetu, deluje kao žena koja svakodnevno vodi računa o sebi i svom izgledu. Ipak, kao majka dve devojčice, lepa manekenka, u novom intervjuu otkriva da često nema vremena za sebe.

- Kada sam postala majka, sve se promenilo. "Beauty" rutina i briga o sebi, neretko su poslednja stvar o kojoj mislim - ispričala je Adriana u intervjuu za "Vogue India".

Kako devojčice odrastaju i sve su bliže pubertetu, ona otkriva da se trudi da ih nauči pravim vrednostima, kada su nega i lepota u pitanju, jer je pored dobrih gena, pravilna nega preduslov za lepotu.

Pročitajte: Adriana Lima otkrila u čijem zagrljaju je najsrećnija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Mar 10, 2020 at 2:06pm PDT


- Kako su moje ćerke rasle, shvatila sam da kopiraju mnogo toga što radim, kao i moje navike, pa mi je bilo važno da se pobrinem da kopiraju one dobre - ispričala je Lima.

- Pustila sam ih da eksperimentišu sa mojom šminkom, maskama i kremama, kao što to čine mnoga deca, ali pokušavam da ih naučim da vole svoju kožu, da se zdravo hrane i, takođe, vežbaju pozitivno mentalno zdravlje kroz meditaciju.

Ponosna mama iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerkice Valentinu (10) i Sijenu (8) i ne krije da su obe u mnogome promenile njen život i pogled na svet. Skladan prijateljski odnos, koji ima sa bivšim suprugom Markom, govori u prilog tome da su im Valerntina i Sijena najveći prioritet u životu.

Pročitajte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Dec 20, 2019 at 7:23pm PST

– Marko je sjajan. Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu - rekla je u jednom intervjuu lepa manekenka.

Ipak, otkrila je i da se ona i Marko ne bi nikada pomirili, kako ne bi zbunili devojčice, koje su naviknute na novonastalu situaciju.

- Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram