Tajanstveno rođendansko slavlje Nives Ivanišević

Tajanstveno rođendansko slavlje Nives Ivanišević

Autor: | 19/08/2020

0

Supruga proslavljenog tenisera Gorana Ivaniševića Nives Ivanišević proslavila je 38. rođendan. Ipak, Nives je odlučila da tu činjenicu sačuva u tajnosti, a odao ju je radio na kome radi kao voditeljka.

„Narodni radio“ na kome Nives radi na svom „Instagram“ profilu posvetio je rođendansku čestitku lepoj voditeljki, a čestitke su nastavile da pristižu. Tom prilikom mnogi slušaoci zapitali su se kako je Nives Ivanišević provela svoj dan.

Pročitajte: Najnovije fotografije Gorana i Nives Ivanišević oduševile javnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by narodni (@narodni.official) on Aug 18, 2020 at 8:40am PDT

S obzirom na to da na društvenim mrežama nije bila aktivna verujemo da je dan provela u društvu svog sinčića i bliskih prijatelja. Goran rođendan nije proslavio sa suprugom jer je pre nekoliko dana otputovao u Njujork sa Novakom Đokovićem kako bi se aktivno pripremili za „US Open“ turnir, koji će uskoro početi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on Aug 16, 2020 at 12:42pm PDT

Nives uživa u svakom trenutku odrastanja malog Olivera, koji uskoro puni dve godine. Njen sinčić i suprug su sve što je motiviše i pokreće kroz život.

‒ Majčinstvo me je naučilo da više uživam u trenutku, da se brže spremam i budem mirnija i opuštenija. Dete jako oseti energiju oko sebe pa se trudim da od mene oseća pozitivu i mir, naravno, i veliku ljubav. Mislim da je majčinstvo u meni produbilo zaštitnički stav, ali me nekako i smekšalo ‒ rekla je Nives Ivanišević u intervjuu za hrvatske medije.

Pročitajte: Nives Ivanišević uživa sa sinom - Poljubac od mog malog zvrka i mene (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on Aug 7, 2020 at 12:15pm PDT


U skladu sa ovim rečima, verujemo da je jučerašnji dan provela uživajući u svakom trenutku, u zagrljaju malog Olivera i okružena ljudima koji je vole. Sigurni smo i da poklon od supruga Gorana nije izostao, jer se po njegovom osmehu vidi da je u svoju ženu beskrajno zaljubljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on Jun 19, 2020 at 5:23am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram