Lejdi Gaga ima novog dečka i svi se pitaju ko je on (foto)

Lejdi Gaga ima novog dečka i svi se pitaju ko je on (foto)

Autor: | 04/02/2020

0

Nakon nekoliko burnih veza, Lejdi Gaga ima novog dečka

Ljubavni život 33-godišnje američke pevačice i glumice Lejdi Gage oduvek je privlačio mnogo pažnje, ali od kada se pojavila informacija da je ona glavni krivac za raskid jednog od najlepših parova Holivuda, glumca Bredlija Kupera i manekenke Irine Šajk, postala je glavna tema svih kuloarskih priča. Mnogi su je osudili da je rasturačica brakova, a iako je širokih shvatanja, Holivud ne voli one koji se mešaju u tuđe ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 김성진 (@kimseongjin6665) on Feb 4, 2020 at 1:52am PST

To pokazuje na svom primeru i Anđelina Džoli, kojoj nikada nisu oprostili što je Breda Pita "otela" od Dženifer Aniston. Pritisak javnosti bio je toliki da je Bredli navodno zbog toga ostavio Lejdi Gagu. Slomljenog srca, ona je krenula dalje i sada Lejdi Gaga ima novog dečka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIT RADIO 104.7 (@hitradio104.7) on Feb 3, 2020 at 5:26am PST

 Iako se prvo nije znalo o kome je reč, sada je otkriveno da je u pitanju Majkl Polanski, prenosi Daily Mail. Majkl je diplomirao na Harvardu, bivši je investitor koji trenutno radi kao izvršni direktor fabrike "Parker Group", koja je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka, 40-godišnjeg Šona Parkera, na čijem se rođendanu novopečeni par i upoznao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 3, 2020 at 2:20pm PST

– Majkl je stvarno pametan i jako ozbiljan dečko. Priča se da ih je upoznao Šona Parkera u svom domu, a zajedno su nakon toga odlazili na ručkove i razna druga događanja. Šon je povodom svog rođendana organizovao zabavu u svom domu u Los Anđelesu, a Gaga i Majkl su bili tamo – otkrio je izvor.

Lejdi Gaga je spremna da se ostvari  u najvažnijoj životnoj ulozi

 Lejdi Gaga za svoje 33 godine života postigla je puno toga. Njena dugogodišnja karijera je na vrhuncu, a potvrda je stigla 2019. godine, kada je osvojila Oskara za pesmu “Shallow “iz filma “Zvezda je rođena”, u kom i glumi zajedno sa Bredlijem Kuperom. Ipak, pored svega što je postigla, ona nije srećna niti potpuna, pa se tako, nakon povrede koju je doživela kada ja pala sa bine na koncertu u Las Vegasu, odlučila na veliki korak. Kako tvrdi za “The Sun” izvor blizak ovoj zvezdi, ona je doživela pravo prosvetljenje u bolnici.

Bredli Kuper u vezi sa 14 godina mlađom koleginicom?

– Doživela je prosvetljenje u bolnici, i to nakon što je pala sa scene na koncertu u Las Vegasu. Jako su je pogodile emocije nakon što je uradila rendgen celog tela – rekao je pomenuti izvor i dodao da je plavokosa zvezda spremna da osnuje porodicu.

 

– Ima sve što poželi, ali nedostaje joj neko kome bi mogla sve to da ostavi, otkrio je izvor blizak pevačici koja je odlučila da je vreme da postane majka. Spremna je i da usvoji dete, a  razmišlja i o opciji surogat majčinstva. Ona dolazi iz jake i stabilne porodice i majčinstvo je uvek bilo ono što je želela, a više ne želi da osnivanje njene porodici zavisi od muškarca – dodao je spomenuti izvor.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još