U dom Zdravka Čolića stigao novi član

U dom Zdravka Čolića stigao novi član

Autor: | 23/04/2020

0

Dom Zdravka Čolića od juče bogatiji za još jednog spreslatkog člana.

Starija ćerka legendarnog pevača, Una Čolić (18), kao i njena sestra Lara (13) nisu mogle da sakriju svoju sreću, pa su na Instagramu fanovima i pratiocima otkrila i čemu je reč.

- Dobrodošao - napisala je Una presrećno pored fotografije preslatkog šteneta.

Pročitajte i: Zdravko Čolić – Okružen lepoticama, a veran svojoj Aleksandri

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) дана 21. Апр 2020. у 2:11 PDT

Tako je u dom Zdravka Čolića stigao novi kućni ljubimac, maleni francuski buldog, jedan od omiljenijih rasa.

Una i Lara nisu otkrile kako se neodoljivi mališa zove, ali smo sigurni da je žurka u domu Zdravka Čolića od sada zagarantovana.

Pročitajte i: Zdravko Čolić o svojoj voljenoj Aleksandri - Supruga mi pomaže u svemu

Kako je u nedavnom razgovoru za magazin Hello! otkrio Zdravko, baš kao i svaki roditelj i on strepi za budućnost svoje dece, ali smatra da je, ipak, sve u Božijim rukama.

– Danas se roditelji susreću sa više izazova nego u vreme socijalizma i komunizma, nekih drugih uslova kada su država i policija motrili na ekscese. Što je čovek stariji, sve manje može da kontroliše decu. Iz kuće izlaze vaspitanje i obrazovanje, disciplina, ali ne možete ih držati pod staklenim zvonom. Strepnja postoji gde god da smo, međutim, sve je u Božjim rukama. Njihova je “i sadaka i nafaka”, što bi rekli Bosanci, odnosno biće onako kakva im je sudbina - rekao je Čola za naš magazin i dodao:

- Držim se toga da, ako je neko rođen pod srećnom zvezdom, mimoići će ga loše, a ako nije, nešto će ga strefiti. Na to se malo oslanjamo kao roditelji, mada, naravno, ne bi trebalo prepuštati sve sudbini. Čovek mora da se bori i da se trudi.

Pročitajte i: Zdravko Čolić - Na ćerkama ne bi trebalo trenirati strogoću

Koliko ste tolerantni kao roditelj, imate li razumevanje za način života koji vodi današnja omladina, pa i vaše ćerke?

– Tolerantniji sam nego što bi trebalo, valjalo bi da sam više na strani žene u vaspitavanju. (smeh) Ali nisam jedini, očevi su oduvek bili i biće slabi na ćerke. Ne bi trebalo trenirati strogoću na ćerkama - rekao je pevač.

Nije lako biti tinejdžer, još je teže biti tinejdžer i dete jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima. Kako se Una i Lara nose sa tim i na koji način ih usmeravate?

– Ne bih voleo da budu povodljive. One imaju svoju muziku i za njih je tata – tata. Deca vole da govore “Moj tata je ovo”, “Moja mama je ono”, svako dete je ponosno na svoje roditelje. Svaki posao koji se radi pošteno je za pohvalu.

Pročitajte i: Ovo do sada nije pošlo za rukom nijednom izvođaču, ali Zdravko Čolić je uspeo

Na pitanje da li sjajnog Zdravka Čolića plaši pomisao da bi jedna od njegovih ćerki mogla da krene njegovim stopama, Čola je za "Hello!" rekao:

– One idu u školu, muzikalne su i same biraju šta će da rade. Ne mogu da nateram nekoga da radi nešto što ne voli, mora da ima želju i ambiciju. Ja sam tako prekinuo utakmicu, zapostavio sport da bih išao na čas gitare. I u atletici sam bio dobar, ali nisam pokazivao preveliku želju za njom kao za muzikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: zdravko čolić

Najnovije vesti