MAC 2020: Brena oduševila nastupom, Nataša izgledom, a Ilda interpretacijom Šabanove pesme rasplakala publiku (foto)

MAC 2020: Brena oduševila nastupom, Nataša izgledom, a Ilda interpretacijom Šabanove pesme rasplakala publiku (foto)

Autor: | 28/01/2020

0

MAC 2020 doneo je sjajne nastupe, još zanimljivije stajlinge naših poznatih ličnosti, a najbolji su kući poneli i nagrade

I ove godine održana je dodela nagrada MAC, gde su se naše brojne poznate ličnosti iz sveta muzike okitile vrednim priznanjima.

Osim dobre i kvalitetne muzike, noć će svakako ostati upamćena i po velikoj količini emocija, dobrih stajlinga, energičnih nastupa, ali i suza.

MAC 2020 - Najbolji od najboljih odneli su nagrade

Nagradu za najbolju narodnu folk numeru dobila je Aleksandra Prijović za pesmu "Bogata sirotinja".

- Hvala vam puno svima, želim da čestitam svim mojim kolegama i organizatorima MAC. Hvala vam još jednom, ljubim vas - rekla je Aleksandra nakon primanja nagrade.

Statua za najbolju pevačicu godine, otišla je u ruke Nine Badrić, koja je blistala u crnoj elegantnoj haljini koja joj je savršeno pristajala.

- Hvala vam najlepše, iznenađenja jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji sarađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam - rekla je Nina.

Vag Gog odneo je nagradu za najbolju rok numeru "Više te ne volim ko pre".

- Kume, hvala ti za ove godine plovidbe i za 50 godina prijateljstva. Poštovana publiko hvala za ovo priznanje koje ste nam dodelili, računajte na svoju decu i naravno na Van Gogh - rekao je Đule.

"Parni valjak" dobio nagradu za najbolju pop-rok numeru za pesmu "Otkud ti pravo", te se zahvalili publici!

Nataša Bekvalac oduševila stajlingom 

Ovih dana sve je usmereno ka Nataši Bekvalac, koja vredno radi na svom velikom solističkom koncertu koji će se održati 14. februara.

Prelepo obučena u narandžastu mini kreaciju, Nataša je dobila nagradu za najbolji muzički video za pesmu "Dođi mami".

- Drago mi je što sam osvojila ovu nagradu, ja bih vas pozvala da 14. februara dođete na moj koncert - rekla je raspoložena i nasmejana Nataša.

Veliko oduševljenje u hali nastalo je kada je proglašena najbolja pop numera u regiji. Nagrada je pripala Leni Kovačevićkoja iako je svesna svog truda i rada, nagradu nije očekivala.

- Hvala puno, ja sam iznenađena, ova nagrada se trese. Hvala ljudima koji su preokrenuli ne samo moj nego i muzički svet u Srbiji. "Kafe" i naš jezik se sluša i u Africi i u Turskoj! Srećan rođendan mami, mom bratu i mojoj porodici, volim vas - u dahu je rekla Lena.

Nagradu za najbolju pop numeru muškog izvođača dobio je Petar Grašo, dok je za najboljeg izvođača proglašena Angellina za pesmu "Pile moje".

Sergej Ćetković i "Who see" dobili su nagradu za najbolju pop kolaboraciju za pesmu "Pusti probleme".

MAC 2020 - O nastupu Lepe Brene će se pričati 

Lepa Brena napravila je neviđeni spektakl na sceni.  Svi su je ispratili s punom pažnjom, i pevali s njom u glas poznate hitove.

Inače, Brena se na crvenom tepihu pojavila u raskošnom i belom od glave do pete, a za potrebe nastupa presvlačila se čak tri puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRENAFANPAGE (@brenafanpage) on Jan 28, 2020 at 12:19am PST

Pogledajte i kako je Brena sjajno izvela svoj nastup.

Ilda Šaulić izvela očevu pesmu, a u Štark Areni zavladao je muk 

Ilda Šaulić na sceni se pojavila u prelepoj cvetnoj haljini, a kada je zapelava Šabanovu pesmu "Žal" nastao je muk.

- Hvala što postoje ovakve manifestacije i dok u njegovo ime primam nagrade, ja sam ponosna. A sada ću se obratiti njemu: Ostavio si nam srca ispunjena tugom ali i ponosom! Želim da verujem da si se tamo gde jesi odmorio, i da nas čuvaš. Za nas ti nikada nisi otišao, i nikad nećeš otići. Obećavamo ti da ćemo raditi ono što ćeš ti voleti i učiniti sve da budeš ponosni - rekla je Ilda i naterala suze na oči svojim kolegama.

Ona se na dodelu nagrada pojavila u pratnji brata Mihajla i sestre Sanele.

Poslušajte emotivnu Ildinu izvedbu jedne od najlepših Šabanovih balada.

Oliver Mandić nastupio posle 35 godina 

Oliveru Mandiću uručena je nagrada za životno delo.

- Baš mi je prijatno primiti ovu nagradu u mojim godinama, to mi baš nije prijatno. Ovu nagradu bih podelio svim ljudima od Ljubljane do Skoplja koji se bave muzikom. Pre 35 godina sam maštao da ovako izgleda moj koncert. Hvala vlasniku ovog festivala koji je omogućio svim izvođačima da mogu ovako da predstave svoju muziku. Ovo je svetski nivo koji se dešava kod nas, hvala vam još jednom, živi bili i uživali u mojim kolegama - rekao je vidno uzbuđen Oliver.

Među ostalim dobitnicima, našle su se i Frajle i Tijana Dapčević , Marija Šerifović, Senida, "Magla bend" i mnogi drugi.

Nastup posvećen tragično preminulom Gruu

Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Igor Lazić Niggor, Smoke Mardeljano, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Marko Louis, Maja Stojanović Louis i Viktor Savić nastupili su u čas Dalibora Andonova Grua!

Energičan i veoma emotivan nastup publiku je podigao na noge i svi su u glas pevali samo za njega.

Na dodelu nagrada, došla je i Gruova supruga Danica u pratnji prijatelja i muzičara Igora Lazića Nigora.

Danica Andonov: Rastuže nas i najlepša sećanja za koja znaš da se nikada neće ponoviti

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram