Severina je sa porodicom u Grčkoj, a onda je naišlo nezvano društvo (video)

Severina je sa porodicom u Grčkoj, a onda je naišlo nezvano društvo (video)

Autor: | 24/01/2020

0

Severina je sa porodicom u Grčkoj,a sve slobobodno vreme koriste da uživaju u znamenostima ove prelepe zemlje

Pevačica često voli da odlazi u ovu evropsku zemlju u kojoj,  čini se, pronalazi mir. Ovog puta na put je krenula sa suprugom Igorom i njegovim roditeljima Oljom i Draganom Kojićem Kebom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 23, 2020 at 9:02am PST

Oni nisu propustili priliku da poziraju ispred crkve koju su posetili, a potom nas je Severina na slikovit način podsetila na jedan od svojih najvećih hitova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 23, 2020 at 3:25am PST

Ja sam devojka sa sela - napisala je Seve pored fotografije na kojoj pozira sa dva konja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 24, 2020 at 3:34am PST

Ipak je njene pratioce na Instagramu najviše obradovao video koji je snimila, a koji pokazuje da je tokom šetnje Severina srela jednu neobičnu družinu. Naime, ona je naletela na patke, koje nisu bile raspoložene da se druže sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 19, 2020 at 4:58am PST


Inače, čini se da Severina nakon nedaća koje je prošla, utehu je pronašla u putovanjima, pa je tako nedavno sa suprugom posetila Monte Karlo. Ona je tada uprkos osmehu na licu otkrila kakvu bol preživljava što je razdvojena od sina Aleksandara, koji je pripao bivšem suprugu Milanu Popoviću.

Pravo lice Severine: Ovo sam ja – s malo šminke, u udobnim čizmama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 17, 2020 at 8:40am PST

 Emotivna Severina o suprugu: Volim njegovo hrabro srce i zato što me uvek čvrsto drži za ruku – i kad se penjem i kad padam

― Prošlo je 54 dana i prošlo je „88 sati“.. Prošla je večnost dok oni „skijaju“… Za ovog života sam puno puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo „88 sati“ veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla: „Nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Nitko i Ništa zauvek ostaju Ntko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno „slučajno“ skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Hvala Bogu! ― napisala je Severina i potom dodala:― U zdravom telu zdrav humor. Aleksa, vrati se kući, skuvala sam ti paštašutu. Slušaj mater.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: severina