Milica Jelić i Ivan Paunić danas imaju poseban razlog za sreću

Milica Jelić i Ivan Paunić danas imaju poseban razlog za sreću

Autor: | 16/01/2020

0

Milica Jelić i Ivan Paunić proslavili sinu Luki drugi rođendan

Nekadašnja misica Srbije Milica Jelić i njen suprug, košarkaš Ivan Paunić, proslavili su drugi rođendan sinu Luki u jednoj igraonici u Beogradu. Mladi bračni par se potrudio da svom nasledniku ispuni sve želje, pa su zajedno sa brojnim prijateljima, u bajkovitom ambijentu proslavili ovaj važan dan

- Na današnji dan, pre dve godine, rodilo se moje čudo! Sine, hvala ti na svakom danu , a vama, drugari, hvala što ste se pridružili našem slavlju - napisala je Milica na svom Instagramu.


U intervjuu koji su dali za magazin Hello! prošle godine Milica je priznala da su na teži način naučili da je zdravlje najvažnije u životu.

- Sada sam pre svega Lukina mama i Ivanova supruga. Oni su mi na prvom mestu. Život nas je prerano stavio u izuzetno teške situacije, a patnja kroz koju smo prošli udvoje očvrsla nas je i dodatno zbližila. Mnogo lošeg nam se desilo u kratkom periodu: bolest i smrt moje majke, Ivanova naizgled bezazlena povreda kolena koja je zahtevala nekoliko operacija... Dva meseca borio se sa temperaturom od 40 stepeni izazvanom bakterijom zbog koje su mu umalo amputirali nogu. Kada je trebalo da uživamo u mojoj trudnoći i dolasku bebe, stresovi su se samo smenjivali. Na teži način smo naučili da je najvažnije da smo živi i zdravi, da se volimo i poštujemo. Sve ostalo može i ne mora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Jelic Paunic (@milicajelic) on Jun 28, 2019 at 2:03pm PDT

Milica i Ivan uživaju u odrastanju svog sina jedinica i ističu da će ga podržati u svim životnim odlukama. Ipak, njega za sada, kako kaže ponosna mama, zanima isključivo lopta.

- Znate kako se kaže, iver ne pada daleko od klade. (smeh) Uostalom, prva reč koju je izgovorio, gledajući u Ivana, bila je "baba". U Turskoj, gde je rođen, tako se kaže "tata", pa smo se šalili kako je odmah progovorio jezikom zemlje u kojoj je došao na svet. Presrećan je kad sa tatom uđe u auto, ali za njega nema veće radosti od lopte, nebitno kakva je. Ivan bi, naravno, voleo da ga sin jednog dana nasledi na košarkaškom terenu. A ja sledim savet svojih roditelja - prvo škola, pa sve ostalo. Na kraju će, naravno, biti kako Luka odluči. Mi ćemo uvek biti uz njega da ga podržimo u svim odlukama za koje smatramo da su poštene i ispravne. Daćemo sve od sebe da izraste u dobrog čoveka, a za ostalo ćemo se lako dogovoriti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Jelic Paunic (@milicajelic) on Aug 23, 2018 at 4:10am PDT

Milica Jelić i Ivan Paunić -  U životu ništa nije slučajno

Njihov prvi susret, pre sedam godina, na neki način bio je sudbinski.

- Ne verujem u slučajnosti. Ivanu i meni bilo je suđeno da se sretnemo jer se naši bliski prijatelji druže. Ne mogu da kažem da je bila ljubav na prvi pogled, ali su bile obostrane simpatije. Nije što je moj suprug, ali je izrazito lep momak. (smeh) Naravno, to nije bilo presudno da se zaljubim. Dopali smo se jedno drugom sa svim manama i vrlinama. U našem slučaju nije bilo prilike ni da, bar u početku, imamo maske koje ljudi često stavljaju sa željom da se predstave u što boljem svetlu. Čak i da smo to pokušali, prijatelji nam ne bi dopustili. I sa njegove i sa moje strane čulo bi se šta to izvodiš - rekla je Milica za naš magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Jelic Paunic (@milicajelic) on Dec 11, 2018 at 1:39am PST

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram