Pravo lice Severine: Ovo sam ja - s malo šminke, u udobnim čizmama

Pravo lice Severine: Ovo sam ja - s malo šminke, u udobnim čizmama

Autor: | 08/01/2020

0


Pravo lice Severine - Osim što je uspešna pevačica, ona može da se pohvali i titulom modne ikone

Atraktivna pevačica zna kako da uklopi bilo koji odevni komad bez obzira da li se radi o elegantnoj ili sportskoj kombinaciji. Navikli smo da je viđamo u različitim izdanjima a ono što ona ponese malo kome bi palo na pamet. Jedni tvrde da je tako jer je pevačica hrabra i ima smelosti da ponese ono što se drugu ne bi usudili, drugi da je jednostavno prirodan talenat za estetiku i kreativnost. Kako god, ona je još jednom uspela da zbuni modni sveta, pravo lice Severine pogledajte na fotografiji koju je objavila na svom Instagramu.

Naime, Severina je nedavno posetila čuveni pravoslavni manastir Svetog Nektarija na grčkom ostrvu Egina,a osim moćne poruke koju je uputila, mnogima nije promakla ni njena nesvakidašnja modna kombinacija za ovu priliku.

Severina na Instagramu raznežila 300.000 fanova ovim postom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 7, 2020 at 3:00am PST

– Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo da bude turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomeri i promeni, ako je mnogo reći 'iz temelja', onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: 'Hvala ti, lepi moj živote, što si me poslao ovde ili me je neko pozvao tamo. Nema trećeg...' (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog).

Ovo sam ja kad sam luksuzno obučena, na luksuznom mestu, u vreme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je pre fotografisanja ubrala jedna starica i poklonila, i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni reč grčkog, osim 'efharisto' (Efcharisties - Hvala)

Emotivna Severina o suprugu: Volim njegovo hrabro srce i zato što me uvek čvrsto drži za ruku – i kad se penjem i kad padam

Ne želim da pišem šta sam tamo doživela, jer bi tabloidi to preneli drugačije.  Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nisu šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemerna), ni mondenska mesta (koja su lepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vreme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz.

Aleksandar ponovo u majčinom zagrljaju: Severina danas uzima sina, a evo i zašto

Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama.

Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lepo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osećaja dužnosti. Luksuzan život je živeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore napisala je Severina.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram/Severina
Tagovi: severina