Najlepše haljine sa dodele Zlatnih globusa: Ko je oduševio, a ko razočarao?

Najlepše haljine sa dodele Zlatnih globusa: Ko je oduševio, a ko razočarao?

Autor: | 07/01/2020

0

 

Najlepše haljine sa dodele Zlatnih globusa - defile na crvenom tepihu za pamćenje

Održana je još jedna noć glamura na Beverli Hilsu u hotelu "Beverly Hilton", tokom koje su dodeljeni Zlatni globusi, jedna od najvažnijih nagrada za filmska i televiziska postignuća. Kao i svake godine, i ovog 77. puta, najviše pažnje je privukao defile zvezda na crvenom tepihu, a ovo su najlepše haljine sa dodele Zlatnih globusa.

Film reditelja Sema Mendesa "1917" je u kategoriji najbolje drame pobedio favorite "Irca" i "Bračne priče", dok je nostalgični "Bilo jednom u Holivudu" osvojio nagradu kao najbolja komedija uz još dve velike nagrade - Zlatni globus za najbolji scenario, koji je pripao Kventinu Tarantinu i Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca, koji je završio u rukama Breda Pita.

Uzbudljivo i napeto veče: Ovo su dobitnici Zlatnog globusa (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt? (@brad_pitt_love_) дана 6. Јан 2020. у 10:11 PST

 

Veliki gubitnik večeri ispao je "Irac" Martina Skorsezea, koji je imao pet nominacija a na kraju nije osvojio ni jedan Zlatni globus.

Najbolja glumica u kategoriji drame je Rene Zelveger koja je glummila Džudi Garland u istoimenom filmu, dok je Hoakinu Feniksu otišla nagrada za najboljeg glumca za ulogu Džokera.

Ovogodišnji Zlatni globus za životno delo dodeljen je Tomu Henksu za ukupan doprinos filmu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixactor) дана 6. Јан 2020. у 2:02 PST

U kategoriji komedije ili mjuzikla najboljom glumicom je proglašena Awkwafina (The Farewell), dok je Taron Egerton (Rocketman) slavio u kategoriji najboljeg glumca u komediji ili mjuziklu.

Britanski reditelj Sem Mendes osvojio je Zlatni globus kao najbolji reditelj.

Najboljom televizijskom kratkom serijom ili filmom proglašena je BBC-ijeva serija o nuklearnoj katastrofi "Černobil".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Hanks Fans (@tomhanksfansite) дана 6. Јан 2020. у 6:49 PST

Nagrada za životno delo pripala je dobitniku dva Oskara i četiri Zlatna globusa Tomu Hanksu za velika dostignuća u filmskom svetu u kojemu je poznat i kao filmski producent, a ne samo kao glumac.

Glumice mesecima pripremale svoje stajlinge za ovu važnu noć

Glumice su se kao i obično svojski potrudile oko toaleta koje će obući, frizura i šminke. Zato je crveni tepih na Beverli Hilsu odisao glamurom i elegancijom. Prema mišljenju modnih eksperata, tokom ove zvezdane večeri su najbolje izledale: Sijena Miler u višebojnoj "Guči" haljini, Dženifer Aniston i Šarliz Teron u "Dioru", Gvinet Paltrou u izazvnoj "Fendi" kreaciji, Sandra Bulok u "Oskar de la Renta" haljini.  Koja se još glumica se  našla na ovoj prestižnoj listi pogledajte u galeriji koja je pred vama.

Dženifer Aniston: Moje godine su samo broj i znak su dobrog zdravlja

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još