Luna Đogani sigurno korača maminim i tatinim stopama: U ljubavi luda, ali nisam na prodaju! (video)

Luna Đogani sigurno korača maminim i tatinim stopama: U ljubavi luda, ali nisam na prodaju! (video)

Autor: | 12/11/2019

0

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đogaija, Luna Đogani, otisnula se u muzičke vode i hrabro krenula putem koji su njeni roditelji utabali odavno, davnih devedesetih godina prošlog veka kada su žarili i palili domaćom pop scenom.

Anabela je nastavila svoju solo karijeru, a sada je i Luna odlučila da se oproba na trnovitoj muzičkoj stazi, a ovo je njena druga pesma, nakon numere "Deveti krug", ali i novi spot spot koji je za samo sat vremena pregledan više od 200.000 puta!

https://www.instagram.com/p/B4A8kfwnQ-G/

Pesma pod nazivom "U ljubavi luda", delo je Violete Mihajlovske koja je napisala tekst, a muziku je uradio kompozitor Slavko Milovanović, koji je komponovao i za mamu Anabelu, koja je ponosna na svoju mezimicu:

- Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka, širokog osmeha izađe među ljude i pleni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim što nisu imali kroz život. Volim te dobri čoveče i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom.

https://www.instagram.com/p/B3fY1-gpq_o/

- Puno toga je iza nas, a ono što dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš, radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto, a to si dokazala kroz dve godine stavljajući sebe na izvolite. Sada živiš svoje snove čiste kao suza dečja, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prašta. Budi svoja, budi luda, jedi, voli, moli...Bog je veliki.... voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa, jer to je moja stvar - poručila je Anabela.

Moderan zvuk i trendovski ispraćen žanr, dao je slobodu Luni da pokaže da ipak nije slučajno na sceni i da je i te kako muzikalna.

Poslušajte i pogledajte kako izgleda i zvući Luna u svojoj drugoj pesmi...

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti