Sofija Milošević otkrila detalje saradnje sa Milošem Bikovićem

Sofija Milošević otkrila detalje saradnje sa Milošem Bikovićem

Autor: | 15/10/2019

0

Sofija Milošević  je  u glumačkom svetu debitovala ulogom u seriji “Ubice mog oca”, a koliko se dobro snašla u novoj profesiji, svedoči i novi angažman koji je usledio. Naime, manekenka je nedavno  završila snimanje filma “Hotel Beograd”, a za "Scenu" je ispričala utiske sa snimanja i kako je izgleda sarađivati sa poznatim glumačkim imenima poput Miloša Bikovića, koji je ujedno i producent ovog ostvarenja, Jelisavetom Orašanin i Ljubom Bandovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 7, 2019 at 5:04am PDT


 Ne želim da zvučim pretenciozno, ali Miloš je veliki profesionalac i bilo mi je stvarno zanimljivo raditi sa njim. Pomagao mi je u svakoj sceni i koliko god da je ozbiljan kada se radi, uvek bi bilo momenata kada smo se i dobro nasmejali. Tako da je atmosfera na snimanju bila odlična. Jelisaveta i Ljuba su bili tu u pružanju saveta i podrške kada je bilo potrebno na setu , objašnjava Sofija za “Scenu” i otkriva koja osoba joj je bila od velike pomoći kada se pripremala za ulogu.

Kao i za prethodnu ulogu, pomogao mi je drug iz srednje škole, koji je glumac Stefan Vukić i beskrajno mu hvala na strpljenju. Bilo je naporno, pogotovo kada morate tekst iz scenarija da dočarate što bolje pred kamerama. Trema vam je u tim momentima najveći neprijatelj - iskrena je Sofija kojoj je gluma ostvarenja sna iz detinjstva.


– Što se tiče ovog poziva, gluma je nešto što mene fascinira iznova i iznova. Postati glumica je za mene ispunjenje dečjeg sna. Nešto o čemu razmišljam, ali eventualno u nekoj budućnosti, kada završim sa Njujorkom  bila je iskrena Sofija.
Hellomagazin.rs Ata/Guliver/Getty/Instagram/Sofija Milosevic