Eva Longorija u Parizu sa sinom obilazi modne revije, a gde je suprug? (foto)

Eva Longorija u Parizu sa sinom obilazi modne revije, a gde je suprug? (foto)

Autor: | 26/09/2019

0

Zgodna Eva Longorija ovih dana boravi u Parizu gde se odvija Nedelja mode, a društvo joj pravi njen sin Santijago, koji najzad veselo trčkara i uživa sa mamom. Eva je presrećna što je mališan prohodao i lepe trenutke sa sinom deli na društvenim mrežama, ali gde je sve to vreme suprug Hose Antonio Baston?

Jednogodišnji Santijago Baston, sin poznate holivudske glumice Eve Longorije meksičkog biznismena Hosea Bastona prava je zvezda pariške nedelje mode.

U periodima kada njegova mama ne obilazi revije, 15-mesečni Santijago zabavlja sve okupljene fotoreportere na ulicama francuske metropole. U maminom naručju maleni je pokazao da je vrlo srećna i živahna beba, a potom se pohvalio i svojim prvim koracima dok Longorija nije mogla da sakrije ponos i sreću.

Zvezda serije 'Očajne domaćice' u 44. godini života po prvi put je postala majka i priznaje da ju je taj osećaj ispunio kao ni jedan do sada. Latino lepotica od tada je potpuno promenila svoje prioritete, te se na brojnim važnim događajima pa čak i na crvenom tepihu pojavila u društvu bebice.

https://www.instagram.com/p/B1eZpltHNck/

- Ljudi ovo je moj prvi let sa Santijem od kada hoda. Bili smo i ranije u Evropi ali ovo je prvi put da će maleni da trčkara - rekla je Eva tokom jednog od svojih javljanja pratiocima na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B2y2WV2ncXN/

Nije na odmet spomenuti i kako Longorija izgleda sjajno posle porođaja, istesala je svoju figuru i dovela je do savršenstva u ekspresnom roku. Tokom izlaska u Parizu naglasila je svoj vitki struk u pripijenoj nude haljini brenda 'Nasty Gal', a posebnost celom izgledu dala su seksi otvorena leđa.

hellomagazin.rs Profimedia
Tagovi: eva longorija