Šta se dešava s Katarinom Grujić: Hitno hospitalizovana, svi nastupi otkazani?

Šta se dešava s Katarinom Grujić: Hitno hospitalizovana, svi nastupi otkazani?

Autor: | 11/08/2019

0

 

Pevačica Katarina Grujić je zabrinula sve svoje fanove nakon što je na svom Instagramu objavila post u kojem navodi da otkazuje sve nastupe u avgustu zbog zdravstvenog stanja.

Zgodna Kaća se nedavno vratila sa odmora, te je krenula punom parom da radi i nastupa, ali, odjednom je morala da zastane.

Katarina nije navela o čemu se radi, ali je jasno poručila da se nalazi u bolnici i da zbog svog narušenog zdravstvenog stanja otkazuje nastup u Sarajevu, ali i sve zakazane nastupe u avgustu.

Spekuliše se da je problem s radom bubrega, koji ju je mučio i ranije, sada postao ozbiljniji i da je zbog toga hospitalizovana.

Da je Katarina zaista u bolnici i da se ne radi ni o kakvom tretmanu ulepšavanja kod estetskog hirurga, potvrdio je i post koji joj je uputila njena prijateljica, kao znak podrške.

Katarina je i  sama potvrdila da se radi o težem obliku infekcije bubrega, koja više nije mogla da bude sanirana kod kuće.

- Hvala vam na brizi, trenutno ne mogu da pričam. U pitanju je ozbiljna infekcija bubrega i sada sam u bolnici, na terapiji do daljeg - izjavila je Katarina za Kurir.

hellomagazin.rs ATA Images