Gvinet Paltrou ne živi sa suprugom, a razlog je  neverovatan

Gvinet Paltrou ne živi sa suprugom, a razlog je neverovatan

Autor: | 11/06/2019

0


Iako su praktično tek započeli bračni život, holivudska glumica Gvinet Paltrou i njen suprug Bred Falčuk ne žive zajedno.

Njih dvoje žive jedan potpuno nekonvencionalan život. Par se venčao prošlog septembra, nakon čega su otišli na Maldive sa njenom decom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Mar 1, 2019 at 1:48pm PST


Na Maldivima im se pridružio njen bivši muže, muzičar Kris Martin.

Ona je u intervjuu za "Sandej tajms" otkrila da sa svojim mužem provede samo četiri dana nedeljno, a da preostala tri ide da spava u "svojoj kući".


-Svi moji prijatelji koji su u braku smatraju da je način na koji mi živimo idealan i da ne bi trebalo da ga menjamo,
istakla je Gvinet, a prenosi b92

Glumica je takođe otkrila da je o ovoj situaciji razgovarala sa svojom učiteljicom intimnosti Mikaelom Boem koja joj je dala odobrenje za taj potez.

I dok joj ovakav život u braku veoma prija, Gvinet kaže i da podržava novu vezu njenog bivšeg supruga Krisa, koji je trenutno s glumicom Dakotom Džonson, zvezdom filmova "Pedeset nijansi sive".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Nov 26, 2017 at 12:59pm PST


Otkrila je da su svi zajedno proslavili Božić i njen i Bredov brak na Maldivima, te se našalila da je to bio njihov porodični medeni mesec.

Inače, 46-godišnja glumica se u istom intervjuu požalila da su joj svi govorili da joj je život gotov kada je napunila 40 godina, s čim se ona nikako nije složila te tvrdi da je u poslednjih šest godina proživela najbolje godine svog života.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram