Jelena Tomašević: Moj Ivan je za mene najveći dasa

Jelena Tomašević: Moj Ivan je za mene najveći dasa

Autor: | 10/06/2019

0

Ivan Bosiljčić igra glavnu ulogu u ruskom serijalu “Kazanova u Rusiji”, a upravo zbog lika zavodnika koji tumači, njegova supruga Jelena Tomašević je otkrila da li je on njen Kazanova.

- Ivan je za mene najveći dasa, a ako je i za druge, drago mi je - rekla je Jelena Tomašević za Blic. Jelena ističe da se sa suprugom čuje svakodnevno, i to putem Skajpa, a da u porodičnim razgovorima najviše uživa ćerkica Nina (7).

- Svakodnevno smo svi zajedno na Skajpu, a Ivan često Ninu vodi kroz snimanja. Nedavno je snimao scene bala u Sankt Petersburgu i namestio je telefon tako da možemo da ga pratimo i Nina uživa u tome. Za nekoliko dana idemo kod njega i bićemo tamo neko vreme, pa će on doći. Kraj je školske godine, tako da ćemo ovo leto da provedemo odlazeći kod njega, a ići ćemo i na more - otkriva nam pevačica.


Akcenat u seriji u kojoj Ivan glumi je na ljubavnoj priči koja se dešava u pozadini realnog istorijskog događaja - Kazanovinog odlaska u Rusiju u svojstvu vatikanskog špijuna koji je imao zadatak da se infiltrira na dvor Katarine Velike. Serijal od 12 epizoda premijerno će biti prikazan sledeće godine, na Prvom kanalu Ruske nacionalne televizije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Jun 3, 2019 at 1:25pm PDT


A kako je i Jelena imala uspešan nastup sa bajkerima u Rusiji, koji je bio zapažen i na njihovoj nacionalnoj televiziji, otkrila je da li bi volela da se profesionalno preseli tamo.

- Nemam tu ambiciju da tamo pravim karijeru iako Ivan navija za to, ali nikada se ne zna šta spontano donosi odlazak tamo i boravak u Rusiji. Ako se to desi rado ću to sa vama prva podeliti - kaže nam pevačica.

Ona, pak, ne bi prešla u glumačke vode:

- Ne znam da li bih pristala na neku rolu, ali svakako bih volela da radim muziku za film, rekla je Jelena i otkrila da pomoć u odgajanju Nine, kada je Ivan u Rusiji, ima od njenih, ali i Ivanovih roditelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Jan 25, 2019 at 12:11am PST


A da li će Nina krenuti njenim muzičkim stopama, ostaje da vidimo.

- Njen izbor i njena pravila. Ona ima talente i mogu da joj pomognem da ih razvija. Ali šta će odabrati je na njoj. Mogu samo da kažem jedno: dečja sreća je najveća i najvažnija.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram