Novak Đoković sa legendama tenisa priredio spektakl za publiku (foto/video)

Novak Đoković sa legendama tenisa priredio spektakl za publiku (foto/video)

Autor: | 17/03/2019

0

Novak Đoković, najbolji srpski sportista svih vremena, još jednom je pokazao svoj karakter prilikom egzibicionog meča u Indijan Velsu.

Đoković je u Indijan Velsu ispao u trećem kolu singla i u polufinalu dubla, ali to ga nije sprečilo da se odlično zabavi pretposlednjeg dana turnira.

Posle povlačenja Rafaela Nadala iz poufinalnog meča singla protiv Rodžera Federera zbog povrede kolena, umesto njega je na egzibicioni meč "upao" Đoković.

Srpski teniser je izašao na teren i igrao sa legendama – u paru sa idolom iz detinjstva Pitom Samprasom suprotstavio se Džonu Mekinrou i direktoru turnira Tomiju Hasu.

 

Kao što je i očekivano kada pomenemo Novakovo ime uz neku egzibiciju, viđena je totalna "ludnica" i fantastična zabava na terenima kalifornijske pustinje.

Has i Mekinro su pobedili Đokovića i Samprasa sa 4:3, ali pravi pobednik je bila publika na tribinama.

https://www.instagram.com/p/BvFs4r0hUjW/?utm_source=ig_embed

Ova egzibicija, inače, nije treblao da se dogodi, već je improzivovana posle nedostatka sadržaja zbog Nadalovog povlačenja.

"Posle Rafinog povlačenja hteli smo da uradimo nešto zabavno za navijače. Krenuli smo da zovemo ljude, a Novak je bio voljan da dođe. Pit je gledo meč Raonića i Tima, a Džon je bio u gradu zbog sponzorskih obaveza. Oni su samo rekli 'Kako možemo da pomognemo?'. To je pokazalo koliko su veliki ljudi", rekao je Has putem saopštenja.

https://www.instagram.com/p/BvGLMX5gKjE/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty