Kristi Brinkli puni 65 godina i otkriva svoje beauty tajne: Petnestu godinu za redom slavim 50!

Kristi Brinkli puni 65 godina i otkriva svoje beauty tajne: Petnestu godinu za redom slavim 50!

Autor: | 01/02/2019

0

Proslavu jubilarnog 65. rođendana, koji pada ovog 2. februara, supermodel 80-ih, Kristi Brinkli započela je nekoliko dana ranije i to sa svojom najstarijom ćerkom, 33-godišnjom Aleksom Rej Džoel. 'Ove godine napuniću 50 godina petnesti put zaredom', našalila se na temu svojih godina atraktivna Kristi.

Retke su žene njenog godišta koje toliko pažnje posvećuju svome izgledu kao ona, a njene odevne kombinacije, koje u većini slučajeva uključuju ultra kratke i uske mini haljine, nešto je što su odavno spakovale na dno ormara. Za Kristi Brinkli godine su zaista samo broj.

- Toliko se pažnje posvećuje tim brojevima. Ja volim da kažem da je to samo moja biološka starost, dodeljene brojke, dok je moja duhovna starost sasvim druga. Duhovne godine dolaze iz tebe i svega što je u tebi - tvoja energija, tvoja aura, to su prave godine, ne taj drugi, proizvoljni broj.

Taj pristup životu prenela je i na svoju decu, o čemu je progovorila i njena ćerka Aleksa Rej Džoel:

- Ima energije više nego iko koga poznajem. Ta njena energija uvek je prisutna, a najbolji savet koji mi je ikada dala je: 'Ramena zabaci unazad, nasmej se, veruj u sebe i budi ljubazna prema drugim ljudima.'

Nekadašnji supermodel čini se kao da nikada ne stari, a od kozmetičkih zahvata priznaje tek Ultherapy tretmane i injekcije Xeomina kojima se rešava bora 'mrštilica'. Za njen izgled, uvek je isticala, zaslužno je vegetarijanstvo.

- Sa 13 godina odlučila sam da ne želim da životinje pate i od tada se toga držim. Iskreno i vama preporučujem da razmislite o tome - dobro je za planetu, odlično za vaše telo. Uz to, mislim da je važno i vratiti se onome organskom. Okruženi smo s toliko hemikalija, zato mislim da je zaista imperativ koristiti organske proizvode. Što više ih koristimo, cene će pasti pa će biti i pristupačnije svima - rekla je Kristi Brinkli i dodala:

- Uz sve to morate i da se mnogo smejete. Kada ne znate šta bi - nasmejte se. To je najbolji dodatak vašem licu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty